28 Mart 2024 Perşembe

Padişah Kaftanıyla Piyango Satışlarını Arttırdı

Ayvacık'ta, 23 yıldır seyyar Milli Piyango bayiliği yapan Mustafa Güreli, giydiği padişah kaftanı ve kavuğuyla satışlarını artırdı. Milli Piyango'nun yılbaşı özel çekiliş biletlerini geçen yıl "Noel Baba" kılığında müşterileriyle buluşturan

Padişah Kaftanıyla Piyango Satışlarını Arttırdı
Haber Giriş Tarihi: 13 Aralık 2017 11:27 Ayvacık Haberleri

Ayvacık’ta, 23 yıldır seyyar Milli Piyango bayiliği yapan Mustafa Güreli, giydiği padişah kaftanı ve kavuğuyla satışlarını artırdı.

Milli Piyango’nun yılbaşı özel çekiliş biletlerini geçen yıl “Noel Baba” kılığında müşterileriyle buluşturan Güreli, bu yıl padişah kaftanı ve kavuğuyla ilgi görüyor.

Seyyar bayi Güreli (58), AA muhabirine yaptığı açıklamada, yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiyenin tam bilete çıkması halinde, 61 milyon lira ile Milli Piyango tarihinin en büyük ikramiyesinin sahibini bulacağını hatırlattı.

Uzun yıllardır bu işi yaptığını, satışlarını artırmak için farklı yollar tercih ettiğini dile getiren Güreli, bu yıl da padişah kaftanı ve kavuğu giyip yola çıktığını söyledi.

Güreli, “Bu yıl Milli Piyango büyük ikramiyesi 61 milyon lira olarak açıklandı. Ben de bileti satışını artırmak için böyle bir yola başvurdum. Padişah kaftanı ile kavuğunu giyip yola çıktım. Gerçekten çok etkili oldu.” ifadelerini kullandı.

– “Vatandaşlar görünce tebessüm ediyor”

Özellikle Balıkesir ve Çanakkale’nin merkez ve ilçelerini gezerek milli piyango bileti sattığını belirten Güreli, şöyle devam etti:

“İnşallah büyük ikramiye Ayvacık’tan birine çıkar. Önceki yıl ‘Noel Baba’ kıyafetiyle bilet satmıştım. Bu yıl ise padişah kaftanı ve kavuğunu giydim. Kıyafetle ilgi çekip piyango bileti satması daha kolay oluyor. Bu kıyafetlerle bilet sattığımı gören vatandaşlar tebessüm ediyor. Milli Piyango bileti alan tüm vatandaşlara bol şans diliyorum.”

Seyyar bayi Güreli, talihlilerin kazanacakları ikramiyeyi doğru şekilde kullanmalarını da temenni etti.

Paylaş:
Şalvarspor, Maça Şalvar ve Çemberleriyle Çıktı

Ayvacık Haberleri

Şalvarspor, Maça Şalvar ve Çemberleriyle Çıktı

Ayvacık kız futbol takımı Şalvarspor'un oyuncuları, üniversiteli kızlarla yaptıkları maça şalvar ve başlarındaki çemberlerle

Assos Kazılarında Balık Tabağı ve Olta Kancası Bulundu

Ayvacık Haberleri

Assos Kazılarında Balık Tabağı ve Olta Kancası Bulundu

Ayvacık ilçesine bağlı Behramkale köyü sınırları içinde kalan Antik Çağ'ın en önemli liman kentlerinden Assos'ta 2 bin 300 yıllık üç

Kazdağları’nda “Antep Fıstığı” Üretimi

Ayvacık Haberleri

Kazdağları’nda “Antep Fıstığı” Üretimi

Balıkesir'in Edremit ilçesinin bazı kırsal mahalleleri ile Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu beldesi ve köylerinde aşı yapılan sakız ağaçlarından (çitlembik)