18 Nisan 2024 Perşembe

Bayramiç’te Köpeği Yakarak Öldürdüler

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde, bir sokak köpeğinin boynuna otomobil lastiği bağlanarak yakılması yoğun tepki gördü. Alınan bilgiye göre, Mehmet Akif Ersoy Orta Okulu ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Bayramiç Meslek Yüksekokulu'na

Bayramiç’te Köpeği Yakarak Öldürdüler
Haber Giriş Tarihi: 13 Kasım 2017 19:53 Bayramiç Haberleri

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde, bir sokak köpeğinin boynuna otomobil lastiği bağlanarak yakılması yoğun tepki gördü.

Alınan bilgiye göre, Mehmet Akif Ersoy Orta Okulu ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Bayramiç Meslek Yüksekokulu’na 50 metre uzaklıkta bulunan boş arazide, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce bir sokak köpeğinin boynuna telle otomobil lastiği bağlandı. Daha sonra lastik ateşe verilip köpek ile yakıldı.

Çevrede bulunan vatandaşların bilgi vermesi üzerine olay yerine polis ekipleri geldi. Ekipler, köpeğin yanmaktan kurtulmak için kaçarken çevredeki otların tutuştuğunu belirlerken, şüpheli veya şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Olayın yaşandığı sokakta oturan Zeynep Negiş, bu kişilerin en kısa sürede yakalanmasını ve gerekli cezayı almalarını istedi.

Negiş, “Yıllardır burada oturuyoruz. Böyle bir vahşet ne gördüm ne duydum. Bunlar bir insanın yapabileceği şeyler değil. İnşallah en kısa sürede yakalanırlar ve gerekli cezayı alırlar.” dedi.

ÇOMÜ Bayramiç Meslek Yüksekokulu öğrencilerinden Gülkader Demirel de yapılan bu olayın vicdansızlık olduğunu ifade etti.

Elif Erdem ise “Hayvanları sevmemiz gerekirken yaşanan bu olaylara akıl sır ermiyor. Bunu bir insan yapmış olamaz. Kesinlikle yakalanmalarını istiyorum. Bizler evlerinde hayvan besleyen insanlardık. Dünyada insanlık nereye gidiyor?” değerlendirmesinde bulundu.

Paylaş:
10 Kasım Töreninde Sirenler 6 Dakika Erken Çaldı

Bayramiç Haberleri

10 Kasım Töreninde Sirenler 6 Dakika Erken Çaldı

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 81. yılı dolayısıyla Bayramiç ilçesinde yapılan anma töreninde sirenlerin 6 dakika erken çalındığının

Define Aramak İçin 40 Metrelik Çukur Kazdılar

Bayramiç Haberleri

Define Aramak İçin 40 Metrelik Çukur Kazdılar

Bayramiç'te yaklaşık 40 metre derinliğinde çukur açarak define aradıkları iddia edilen 5 şüpheli jandarma ekipleri tarafından gözaltına

Cezaevi Firarisi Çatıda Yakalandı

Bayramiç Haberleri

Cezaevi Firarisi Çatıda Yakalandı

Bayramiç ilçesine bağlı Türkmenli Köyü'nde cezaevi firarisi olan şahıs, jandarma ekipleri tarafından evinin çatısında saklanırken