Bayramiç´te Orman Yangını

Bayramiç`te çıkan orman yangınında 35 dönüm alan zarar gördü. Alınan bilgiye göre, merkeze bağlı Aşağışevik ve Yukarışevik köyleri arasında bulunan Düzüstü mevkisindeki tarım arazisinde henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın, bir süre

Bayramiç´te Orman Yangını
Haber Giriş Tarihi: 18 Mayıs 2017 17:44 Bayramiç Haberleri Güncel Haberler

Bayramiç`te çıkan orman yangınında 35 dönüm alan zarar gördü.

Alınan bilgiye göre, merkeze bağlı Aşağışevik ve Yukarışevik köyleri arasında bulunan Düzüstü mevkisindeki tarım arazisinde henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın, bir süre sonra rüzgarın da etkisiyle ormanlık alana sıçradı.

Bayramiç, Çan, Biga, Ayvacık ve Yenice orman işletme müdürlüklerine ait toplam 12 arazöz, 6 su ikmal aracı, 3 ilk müdahale aracı ile Çanakkale, Balıkesir ve Denizli orman işletme müdürlüklerine ait 3 helikopter, 8 hizmet aracı, 1 dozer, 2 greyder, 1 kepçe ve 100 kişilik yangın söndürme ekibinin müdahale ettiği yangında 35 dönüm orman arazisi zarar gördü.

Bayramiç Orman İşletme Müdürü İsmail Uzun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yangının kesin çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldığını belirterek, kontrol altına alınan yangının ardından bölgede soğutma çalışmalarına başlandığını söyledi.

Bayramiç Kaymakamı Kemal Kızılkaya ve Çanakkale Orman Bölge Müdürü Refik Ulusoy da bölgeye gelerek yetkililerden bilgi aldı.

Paylaş:
Bülent Turan’ın Ramazan Bayramı Mesajı

Güncel Haberler

Bülent Turan’ın Ramazan Bayramı Mesajı

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın Ramazan bayramı

Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nden Fidan Dikimi

Güncel Haberler

Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nden Fidan Dikimi

Çanakkale Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü ile işbirliği yaparak fidan dikme etkinliği

İşbaşı Eğitim Programı Kapsamında 80 İşbaşı

Güncel Haberler

İşbaşı Eğitim Programı Kapsamında 80 İşbaşı

İşbaşı Eğitim Programı kapsamında Çanakkale İŞKUR İl Müdürlüğü ve Yeni Mağazacılık A.Ş. arasında imzalanan protokol çerçevesinde Çanakkale merkez ve ilçelerde