Biga´nın Yağmur Suyu Sorunu Çözülüyor

Biga Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler yağmur suyu hattı çalışmalarına başladı. Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, ekiplerin, Cumhuriyet Mahallesi Yeni Yol Caddesi, Eski Balık Pazarı, Gazi Kemal Mahallesi ve Sezai Suda

Biga´nın Yağmur Suyu Sorunu Çözülüyor
Haber Giriş Tarihi: 29 Haziran 2017 0:48 Biga Haberleri

Biga Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler yağmur suyu hattı çalışmalarına başladı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, ekiplerin, Cumhuriyet Mahallesi Yeni Yol Caddesi, Eski Balık Pazarı, Gazi Kemal Mahallesi ve Sezai Suda Caddesinde çalışmalara başlandığı belirtildi.

Açıklamada, yağmur suyu sorununu ortadan kaldırmak için gerçekleştirilen çalışma kapsamında her iki caddeye 60 adet 600’lük büz boru döşeneceği, 120 metrelik alanı kapsayan çalışma sonunda Biga’da yağmur suyu sorununun büyük oranda çözüme kavuşacağı ifade edildi.

Belediye Başkanı İsmail Işık da konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ilçede geçtiğimiz yıllarda yaşanan sıkıntıyı en aza indirmek için çalışmalara başladıklarını söyledi.

Bu kapsamda belirlenen bölgelerde hat döşeme çalışması yapılacağını aktaran Işık şunları kaydetti:

“Alt yapı ve üst yapı çalışmalarımızı birlikte gerçekleştiriyoruz. Bazı bölgelerimizde vatandaşlarımızdan istekler geliyor. Ancak alt yapı ve üst yapı çalışmalarımızı birlikte tamamladığımız için çalışmalar tamamlanmadan yeni bölgelere geçmek istemiyoruz. Vatandaşlarımızdan sabırlı olmalarını bekliyoruz. İki buçuk yıl gibi kısa sürede büyük değişimler gerçekleştirdik.”

Paylaş:
Parion’da Bin 900 Yıllık Anıt Mezar Kitabesi Bulundu

Biga Haberleri

Parion’da Bin 900 Yıllık Anıt Mezar Kitabesi Bulundu

Biga Parion Antik Kenti'nde, arkeologların araştırmaları sırasında bin 900 yıllık olduğu tahmin edilen anıt mezar kitabesi

19 Asırlık Kadın Hekim Mezarı Bulundu

Biga Haberleri

19 Asırlık Kadın Hekim Mezarı Bulundu

Kemer köyü yakınında yer alan 2 bin 700 yıllık antik kent Parion'daki kazılarda 1900 yıllık kadın hekim mezarı ortaya

Biga’da Cezaevi Firarisi Yakalandı

Biga Haberleri

Biga’da Cezaevi Firarisi Yakalandı

Çan Kapalı Ceza İnfaz Kurumundan firar eden şahıs düzenlenen operasyonla Biga'da