CHP Genel Başkan Yardımcısı Çanakkale’de

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, "Halkın atleti ile alay edenler biliniz ki o samimi bakış açısı, vatandaş Kemal'in atleti, size öyle pahalıya mal olacak ki hayatınız boyunca unutamayacaksınız. Bu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Çanakkale’de
Haber Giriş Tarihi: 30 Ağustos 2017 11:05 Biga Haberleri Gündem Haberler Siyaset Haberleri

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, “Halkın atleti ile alay edenler biliniz ki o samimi bakış açısı, vatandaş Kemal’in atleti, size öyle pahalıya mal olacak ki hayatınız boyunca unutamayacaksınız. Bu memleketin huzura ihtiyacı var. Bu ayrışmanın, kutuplaşmanın sonu iyi değil.” dedi.

Bingöl, Çanakkale’nin Biga ilçesinde belediye tarafından yaptırılacak katlı otoparkın temel atma töreninde yaptığı konuşmada, sosyal demokrat belediyecilik anlayışının odağında insan bulunduğunu, temel anlayışın ise o kentte yaşayan vatandaşlara ayrım yapmaksızın eşit şekilde hizmet verebilmek olduğunu söyledi.

Bunun yolunun, memleketin huzurunu sağlayacak belediyecilik anlayışını hayata geçirmekten geçtiğini ifade eden Bingöl, şöyle konuştu:

“Bigalıları mutlu ve huzurlu bir şekilde ayrışmadan böyle güzel eserlerle karşı karşıya getirip, onları daha iyi koşullarda yaşanabilir kentleri yaratmaktır amacımız. Biz bu yaptıklarımızı iyi pazarlayamıyoruz. Biz mütevazi insanlarız. Belediye başkanlarımız da öyle. Bir eseri cilalayarak, büyüterek, günlerce onun üzerinden siyasi rant elde etmek gibi bir düşüncemiz yok. Biz pazarlamacı değiliz, halka hizmet etmekten başka bir düşüncemiz yok. Sanki Türkiye’de tarım ve hayvancılıkla uğraşanların derdi yok. Sanki işsizlik sorunu yok. Sanki, Türkiye’nin komşuları ile ilişkilerinin bozuk olduğu hiçbir ülke yok. Sanki her şey güllük gülistanlık.”

Bingöl, ülkede “anlamsız” gündem yaratıldığını savundu.

– “80 milyon vatandaşın kardeşçesine yaşamak gibi çok temel görevi var”

“Son birkaç gündür bir atlet meselesidir gidiyor.” diyen Bingöl, şunları söyledi:

“Allah aşkına size soruyorum. Atalarımızın, babalarımızın, dedelerimizin ya da aramızda bulunanların yüzde 99’unun üzerinde ne var? Halkın atleti ile alay edenler biliniz ki o samimi bakış açısı, vatandaş Kemal’in atleti, size öyle pahalıya mal olacak ki hayatınız boyunca unutamayacaksınız. Bu memleketin huzura ihtiyacı var. Bu ayrışmanın, kutuplaşmanın sonu iyi değil. 80 milyon vatandaşın kardeşçesine yaşamak gibi çok temel görevi var.”

Biga Belediye Başkanı İsmail Işık ise bölgenin ilk ve tek katlı otoparkının, 9 bin 544 metrekarelik toplam alanda 8 katta 280 araç kapasiteli olacağını bildirdi.

Konuşmaların ardından, edilen dua sonrası otoparkın temeli atıldı.

Törene, CHP Çanakkale Milletvekili Bülent Öz, Karabiga Belediye Başkanı Muzaffer Karataş, Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan ve partililer katıldı.

Paylaş:
Deva Partisi Çanakkale İl Başkanı Koronavirüs Açıklaması

Siyaset Haberleri

Deva Partisi Çanakkale İl Başkanı Koronavirüs Açıklaması

Deva Partisi Çanakkale İl Başkanı Berkan Karaca Çanakkale’de hızla artan koronavirüs vakaları ile ilgili açıklamalarda

Parion’da Bin 900 Yıllık Anıt Mezar Kitabesi Bulundu

Biga Haberleri

Parion’da Bin 900 Yıllık Anıt Mezar Kitabesi Bulundu

Biga Parion Antik Kenti'nde, arkeologların araştırmaları sırasında bin 900 yıllık olduğu tahmin edilen anıt mezar kitabesi

19 Asırlık Kadın Hekim Mezarı Bulundu

Biga Haberleri

19 Asırlık Kadın Hekim Mezarı Bulundu

Kemer köyü yakınında yer alan 2 bin 700 yıllık antik kent Parion'daki kazılarda 1900 yıllık kadın hekim mezarı ortaya