“Şehit Eren Bülbül”ün Adı Kütüphanede Yaşatılacak

Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında, 11 Ağustos'ta bölücü terör örgütü mensuplarıyla sıcak temas sırasında şehit düşen Eren Bülbül'ün adı, Çanakkale'nin Biga ilçesindeki Balıklıçeşme Ortaokulunda oluşturulan kütüphanede yaşatılacak. Şehit Bülbül için hazırlanan kütüphanenin

“Şehit Eren Bülbül”ün Adı Kütüphanede Yaşatılacak
Haber Giriş Tarihi: 14 Aralık 2017 12:24 Biga Haberleri

Trabzon’un Maçka ilçesi kırsalında, 11 Ağustos’ta bölücü terör örgütü mensuplarıyla sıcak temas sırasında şehit düşen Eren Bülbül’ün adı, Çanakkale’nin Biga ilçesindeki Balıklıçeşme Ortaokulunda oluşturulan kütüphanede yaşatılacak.

Şehit Bülbül için hazırlanan kütüphanenin açılış törenine Biga İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, Balıklıçeşme Ortaokulu Müdürü Turgut Pulat, Eren Bülbül’ün ağabeyleri Arif ve Erdoğan Bülbül ile Balıklıçeşme köyü muhtarı Erol Aydoğan, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Okul Müdürü Pulat, yaptığı konuşmada, 2002’de Trabzon’da dünyaya gelen 15 yaşındaki lise öğrencisi Eren Bülbül’ün 11 Ağustos’ta büyük bir kahramanlık gösterdiğini söyledi.

Bülbül’ün, PKK tarafından açılan ateşte şehit olduğunu anımsatan Pulat, “Bu amaçla okulumuzda bir kütüphane oluşturulması için mobilyalarımızı yaptıran DOĞTAŞ’a, kitap bağışı kampanyası yaparak aralarında topladıkları kitapları kütüphanemize bağışlayan Ultra Aslan Üniversite Öğrenci Topluluğu’na çok teşekkür ediyorum. Şehidimizin adı artık okulumuz kütüphanesinde yaşatılacak.” dedi.

Konuşmaların ardından açılışı yapılan kütüphane gezildi.

Paylaş:
Parion’da Bin 900 Yıllık Anıt Mezar Kitabesi Bulundu

Biga Haberleri

Parion’da Bin 900 Yıllık Anıt Mezar Kitabesi Bulundu

Biga Parion Antik Kenti'nde, arkeologların araştırmaları sırasında bin 900 yıllık olduğu tahmin edilen anıt mezar kitabesi

19 Asırlık Kadın Hekim Mezarı Bulundu

Biga Haberleri

19 Asırlık Kadın Hekim Mezarı Bulundu

Kemer köyü yakınında yer alan 2 bin 700 yıllık antik kent Parion'daki kazılarda 1900 yıllık kadın hekim mezarı ortaya

Biga’da Cezaevi Firarisi Yakalandı

Biga Haberleri

Biga’da Cezaevi Firarisi Yakalandı

Çan Kapalı Ceza İnfaz Kurumundan firar eden şahıs düzenlenen operasyonla Biga'da