Geyikli-Bozcaada Hattında Online Rezervasyon

Çanakkale Boğazı ile adalar arasındaki deniz ulaşımını sağlayan GESTAŞ, 30 Haziran'dan itibaren Geyikli-Bozcaada hattında online rezervasyon sistemini devreye sokacak. Firmadan yapılan yazılı açıklamada, Bozcaada'dan dönüşlerde uygulanan rezervasyon sisteminin, bu yıl online

Geyikli-Bozcaada Hattında Online Rezervasyon
Haber Giriş Tarihi: 28 Haziran 2017 21:09 Bozcaada Haberleri

Çanakkale Boğazı ile adalar arasındaki deniz ulaşımını sağlayan GESTAŞ, 30 Haziran’dan itibaren Geyikli-Bozcaada hattında online rezervasyon sistemini devreye sokacak.
Firmadan yapılan yazılı açıklamada, Bozcaada’dan dönüşlerde uygulanan rezervasyon sisteminin, bu yıl online olarak hizmet vereceği bildirildi.
Bozcaada’dan araçlı dönüşlerde ziyaretçilerin online rezervasyon işlemlerini “www.gdu.com.tr” üzerinden ya da “444 0 752” numaralı telefondan ulaşılabilecek müşteri temsilcisi aracılığıyla yapabileceklerinin belirtildiği açıklamada, şu bilgilere yer verildi:
Okulların tatile girmesiyle önce Kabatepe-Gökçeada, ardından Geyikli-Bozcaada hattında yaz tarifesi uygulamasına başlayan GESTAŞ, 30 Haziran Perşembe gününden itibaren rezervasyon sistemini yeniden uygulamaya koyacak. Bu kez sistem online olacak. Bozcaada’dan dönüşlerde yaşanan araç yoğunluğunu ve araç kuyruklarını azaltmaya yönelik hizmete konulan uygulama, her gün 07.15 ile 20.00 saatleri arasındaki seferler için geçerli olacak. Rezervasyonlar sefer saatinden en geç 2 saat önce yapılabilecek. Rezervasyon yapan yolculara anlık SMS ile bilgilendirme hizmeti sunulacak. Rezervasyon yapılan yolculardan, seferden 25 dakika önce kontrol noktasında olması istenecek.

Paylaş:
Bozcaada Tenedos Tiyatro Festivali 26 Ekim’de

Bozcaada Haberleri

Bozcaada Tenedos Tiyatro Festivali 26 Ekim’de

Çanakkale’nin Bozcaada ilçesi 26-28 Ekim’de 1. Tenedos Tiyatro Festivali’ne ev sahipliği yapacak. “Bozcaada’da 3 gün 3 gece tiyatro” temalı festivale

Karaya Oturtulan Gemi Yüzdürüldü

Bozcaada Haberleri

Karaya Oturtulan Gemi Yüzdürüldü

Bozcaada ilçesinde, baş tarafından su aldığının tespit edilmesi üzerine kaptanı tarafından karaya oturtulan gemi yüzdürüldü.

Bozcaada’da Atık Toplama Kamyonunda Yangın

Bozcaada Haberleri

Bozcaada’da Atık Toplama Kamyonunda Yangın

Bozcaada'da belediyeye ait ambalaj atığı toplama kamyonunda yangın sonucu hasar meydana