20 Nisan 2024 Cumartesi

21 Adet Yeni Minibüs Hizmete Girdi

24 Kasım Cuma günü çan belediyesinin öncülüğünde çan halkının hizmetine kazandırılan 21 adet yeni çan belediyesi özel halk minibüsünün hizmete girme töreni gerçekleşti. Çan Belediyesi, toplu ulaşımda önemli bir adım atarak

21 Adet Yeni Minibüs Hizmete Girdi
Haber Giriş Tarihi: 26 Kasım 2017 0:59 Güncelleme: Çan Haberleri

24 Kasım Cuma günü çan belediyesinin öncülüğünde çan halkının hizmetine kazandırılan 21 adet yeni çan belediyesi özel halk minibüsünün hizmete girme töreni gerçekleşti.

Çan Belediyesi, toplu ulaşımda önemli bir adım atarak Çan Belediyesi özel halk otobüsleri kooperatifi ile iş birliği içinde ilçenin ihtiyacını fazlasıyla karşılayacak ulaşım filosunu devreye soktu.

Çan belediyesinin girişimleriyle piyasa fiyatının çok altında bir fiyatla yeni minibüslerine sahip olan araç sahipleri çan halkına daha kalite ve rahat hizmet sunabilecekleri için Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu’ya teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

Engelli Vatandaşalar Unutulmadı

Dev araç filosu trafiğe çıkmadan önce şehir meydanında tören ve yeni minibüsler için kurban kesim merasimi düzenlendi. Çan Kaymakamı Adil Karataş ve Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu ile çok sayıda yetkili ve vatandaşın katıldığı törende, yeni ulaşım araçları tanıtıldı. Engelli vatandaşların da rahatça binebileceği modern toplu taşıma araçları vatandaşlarca da çok beğenildi.

Toplu Ulaşımda Kalite ve Konfor Devri

Başkan Kuzu, vatandaşların daha rahat, kaliteli ve huzurlu yolculuk edebilmeleri amacıyla alınan araçlar sayesinde, toplu ulaşımda yaşanan sorunların tamamen ortadan kaldırıldığını açıkladı. Kuzu, “Çan halkının gidecekleri yere daha rahat ulaşmaları bizim için çok önemli. 21 adet aracın hepsi de çok konforlu ve kullanımı rahat. Eski minibüslerin aksine yeni araçlarda engelli vatandaşlarımızın rahatça kullanabilmesi için de uygun teknik özellikler mevcut. Engelsiz bir çan için yeni araçların bu özelliğe sahip olmasına çok dikkat ettik. Araç sahiplerine teşekkür ediyor ve bol kazançlı günler temenni ediyorum. Halkımıza hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Paylaş:
Bülent Öz’ün Bayram Mesajı

Çan Haberleri

Bülent Öz’ün Bayram Mesajı

Çan Belediye Başkanı Bülent Öz Ramazan Bayramı mesajı

Çan’da Sağlık Tesislerinin Temeli Atıldı

Çan Haberleri

Çan’da Sağlık Tesislerinin Temeli Atıldı

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Çan Aile Sağlığı Merkezi, Toplum Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık

Çan Meslek Yüksekokulu’nda Kayıtlar Başladı

Çan Haberleri

Çan Meslek Yüksekokulu’nda Kayıtlar Başladı

Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, üniversite kaydına gelen öğrencileri "Evinize Hoşgeldiniz" diye