28 Mart 2024 Perşembe

Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi Açıldı

Çan Belediyesinin 15 milyon lira değerindeki yatırımı olan Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi düzenlenen törenle hizmete girdi. Törene, AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, ilçe ve belde

Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi Açıldı
Haber Giriş Tarihi: 18 Mayıs 2017 18:29 Çan Haberleri

Çan Belediyesinin 15 milyon lira değerindeki yatırımı olan Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi düzenlenen törenle hizmete girdi.

Törene, AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, ilçe ve belde belediye başkanları, kaymakamlar ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Kuzu, törende yaptığı konuşmada, açılışı gerçekleştirebiliyor olmalarını 15 Temmuz’da şehit olan vatan evlatlarına borçlu olduklarını söyledi.

Tesisimizi açmakla AK Parti belediyeciliğinin hizmet anlayışını gözler önüne serdiklerini ifade eden Kuzu, “Sizin desteğinizle bizler, gece gündüz çalışarak en başta şehrimizin alt yapı problemini çözdük. Bugün açılışını yaptığımız bu büyük projemiz ile alt yapı çalışmalarımızı taçlandırıyoruz.” dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ise, Çanakkale’ye ve ilçelerine nasıl daha fazla hizmet ederiz derdinde olduklarını anlattı.

Bunun için gece gündüz demeden çalıştıklarını hatırlatan Turan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Aziz milletimizin, Sayın Cumhurbaşkanımızın 15 Temmuz’da o dik duruşları olmasaydı, bugün bu yatırımları ne yapabilirdik, ne de açabilirdik. Her gelişimizde ayrı bir açılış gerçekleştirdiğimiz Çan’da bugün yine çok önemli bir açılış için bir araya geldik. Bu açış vesilesiyle şunun müjdesini verelim sizlere. Dün itibariylede Kültür ve Turizm Müdürlüğümüze teslim edilen 2 milyon lira, sadece Çan’ımızın yıllarıdır özlemle beklediği Kültür Merkezi tamamlanması için ayrıldı.”

Paylaş:
Bülent Öz’ün Bayram Mesajı

Çan Haberleri

Bülent Öz’ün Bayram Mesajı

Çan Belediye Başkanı Bülent Öz Ramazan Bayramı mesajı

Çan’da Sağlık Tesislerinin Temeli Atıldı

Çan Haberleri

Çan’da Sağlık Tesislerinin Temeli Atıldı

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Çan Aile Sağlığı Merkezi, Toplum Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık

Çan Meslek Yüksekokulu’nda Kayıtlar Başladı

Çan Haberleri

Çan Meslek Yüksekokulu’nda Kayıtlar Başladı

Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, üniversite kaydına gelen öğrencileri "Evinize Hoşgeldiniz" diye