28 Mart 2024 Perşembe

Bülent Turan Terzialan’da Spor Tesisi Açtı

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Çan'ın Terzialan beldesinde spor tesisi açılışına katıldı. Terzialan Belediyesince yaptırılan kapalı halı saha tesinin açılışı dolayısıyla düzenlenen programa katılan Turan, belde meydanında vatandaşlarla birlikte olup

Bülent Turan Terzialan’da Spor Tesisi Açtı
Haber Giriş Tarihi: 02 Ağustos 2017 12:27 Çan Haberleri

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Çan’ın Terzialan beldesinde spor tesisi açılışına katıldı.

Terzialan Belediyesince yaptırılan kapalı halı saha tesinin açılışı dolayısıyla düzenlenen programa katılan Turan, belde meydanında vatandaşlarla birlikte olup sohbet etti.

Turan, programda yaptığı konuşmada, Çan ilçesinin son yıllarda büyük bir atılım gösterdiğini ifade ederek, şunları kaydetti:

“Sağlıktan eğitime, çevre düzenlemesinden alt yapıya kadar bir çok proje hayata geçirildi. Beldelerimiz, köylerimiz yatırımlarla beraber gelişmeye devam ediyor. Köylerimize, beldelerimize, ilçelerimize spor alanında bir çok tesisi sizlerin hizmetine sunduk. Bizler bu topraklara sevdalıyız. Bu topraklara hizmet etmek için varız. Kapalı halı saha tesisimizin beldemize hayırlı olmasını dilerim. Çanakkale her geçen daha da büyüyor.”

Paylaş:
Bülent Öz’ün Bayram Mesajı

Çan Haberleri

Bülent Öz’ün Bayram Mesajı

Çan Belediye Başkanı Bülent Öz Ramazan Bayramı mesajı

Çan’da Sağlık Tesislerinin Temeli Atıldı

Çan Haberleri

Çan’da Sağlık Tesislerinin Temeli Atıldı

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Çan Aile Sağlığı Merkezi, Toplum Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık

Çan Meslek Yüksekokulu’nda Kayıtlar Başladı

Çan Haberleri

Çan Meslek Yüksekokulu’nda Kayıtlar Başladı

Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, üniversite kaydına gelen öğrencileri "Evinize Hoşgeldiniz" diye