28 Mart 2024 Perşembe

Çarşı Camii Yeni Şadırvanı Hizmete Girdi

Çan Belediyesi’nin, Çarşı Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği ile birlikte yürüttüğü çalışmaların neticesinde Çan Merkez Çarşı Camii’ne modern imkânlarla donatılmış yeni bir şadırvan kazandırıldı. 8 Aralık 2017 Cuma günü, Cuma namazının

Çarşı Camii Yeni Şadırvanı Hizmete Girdi
Haber Giriş Tarihi: 09 Aralık 2017 0:29 Çan Haberleri

Çan Belediyesi’nin, Çarşı Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği ile birlikte yürüttüğü çalışmaların neticesinde Çan Merkez Çarşı Camii’ne modern imkânlarla donatılmış yeni bir şadırvan kazandırıldı.

8 Aralık 2017 Cuma günü, Cuma namazının ardından yeni şadırvan ve yeni çevre düzenlemeleri törenle hizmete girdi. Çarşı camiinde gerçekleştirilen açılış törenine Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, Ak Parti Çan İlçe Başkanı Murat Okan, Cami Derneği Başkanı Yusuf Eker ve birçok sivil toplum kuruluşu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cami Derneği Başkanı Yusuf Eker’in Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu’ya teşekkür plaketi takdim etmesiyle başladı. Belediye Başkanı Abdurrahman KUZU’nun konuşmalarıyla devam eden açılış töreni Ak Parti Çan İlçe Başkanı Murat Okan’ın konuşması ve İlçe Müftüsü Metin Güvenir’in yaptırdığı dua ile sona erdi. Çan Belediyesi’nin pilav ikramı gerçekleştirdiği programa halktan da geniş bir katılım gerçekleşti.

Paylaş:
Bülent Öz’ün Bayram Mesajı

Çan Haberleri

Bülent Öz’ün Bayram Mesajı

Çan Belediye Başkanı Bülent Öz Ramazan Bayramı mesajı

Çan’da Sağlık Tesislerinin Temeli Atıldı

Çan Haberleri

Çan’da Sağlık Tesislerinin Temeli Atıldı

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Çan Aile Sağlığı Merkezi, Toplum Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık

Çan Meslek Yüksekokulu’nda Kayıtlar Başladı

Çan Haberleri

Çan Meslek Yüksekokulu’nda Kayıtlar Başladı

Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, üniversite kaydına gelen öğrencileri "Evinize Hoşgeldiniz" diye