Kale Grubu 60 Yaşına Girdi

Kale Grubu, 60. kuruluş yıl dönümünü, doğduğu topraklar olan Çanakkale'nin Çan ilçesinde düzenlenen törenlerle kutladı. Geçen yıl hayatını kaybeden, Türk sanayisinin duayenlerinden İbrahim Bodur'un, 27 Temmuz 1957'de temellerini attığı Kale Grubu'nun

Kale Grubu 60 Yaşına Girdi
Haber Giriş Tarihi: 02 Ağustos 2017 11:11 Çan Haberleri

Kale Grubu, 60. kuruluş yıl dönümünü, doğduğu topraklar olan Çanakkale’nin Çan ilçesinde düzenlenen törenlerle kutladı.

Geçen yıl hayatını kaybeden, Türk sanayisinin duayenlerinden İbrahim Bodur’un, 27 Temmuz 1957’de temellerini attığı Kale Grubu’nun 60’ıncı kuruluş yıl dönümü ve geleneksel Seramik Bayramı, 3 gün süren törenle kutlandı.

Kale Grubu’nun temellerinin atıldığı Çanakkale’nin Çan ilçesindeki Kaleseramik fabrikalarındaki tören, Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Yurt içinde farklı illerden çok sayıda iş ortağı ve bayinin yanı sıra dünyanın farklı ülkelerinden 63 yabancı iş ortağının yer aldığı etkinliklerde, Kale Grubu’na 5 yıl ila 60 yıl arasında hizmet etmiş çalışanlar ve bayiler kıdem ödüllerini alırken, bu yıl gruba 25 yıl ve üstü emek veren 33 kişiye plaket verildi.

Programa, Kale Grubu Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Zeynep Bodur Okyay, Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, eski Başbakan Yıldırım Akbulut, Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu da katıldı.

Paylaş:
Bülent Öz’ün Bayram Mesajı

Çan Haberleri

Bülent Öz’ün Bayram Mesajı

Çan Belediye Başkanı Bülent Öz Ramazan Bayramı mesajı

Çan’da Sağlık Tesislerinin Temeli Atıldı

Çan Haberleri

Çan’da Sağlık Tesislerinin Temeli Atıldı

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Çan Aile Sağlığı Merkezi, Toplum Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık

Çan Meslek Yüksekokulu’nda Kayıtlar Başladı

Çan Haberleri

Çan Meslek Yüksekokulu’nda Kayıtlar Başladı

Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, üniversite kaydına gelen öğrencileri "Evinize Hoşgeldiniz" diye