Çanakkale´de Silahlı Saldırı

Çanakkale'de bir büfede yemek yerken üzerlerine ateş açılan 6 kişiden 2'sinin yaşamını yitirmesiyle ilgili 2 zanlı gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayın ardından bölgedeki MOBESE ve güvenlik kameralarına

Çanakkale´de Silahlı Saldırı
Haber Giriş Tarihi: 18 Mayıs 2017 0:45 Güncel Haberler

Çanakkale’de bir büfede yemek yerken üzerlerine ateş açılan 6 kişiden 2’sinin yaşamını yitirmesiyle ilgili 2 zanlı gözaltına alındı.
İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayın ardından bölgedeki MOBESE ve güvenlik kameralarına ait görüntüleri incelemeye aldı.

Ekipler, silahlı saldırının yaşandığı saatlerde, bölgede içinde 2 kişinin bulunduğu şüpheli bir araç tespit etti. Polis ekipleri, şüpheli araçtaki M.K. ve akrabası Y.K’yı yakaladı.

M.K’nın, emniyetteki ifadesinde, bir süre önce alışveriş yapmak için geldiği büfede tartışma yaşadığını, bu nedenle yeniden geldiğini ve kalabalığı görünce korkup silahını rastgele ateşlediğini söylediği öğrenildi.

Diğer zanlı Y.K’nın ise olay anında araçta beklediği belirlendi.

Zanlıların emniyetteki işlemleri sürüyor.

İsmetpaşa Mahallesi Setboyu Caddesi Oğuz Sokağı’ndaki bir büfenin sahibi Sezgin Bozkurt (25), arkadaşlarıyla dün dükkanın arka bölümünde mangal yaparken üzerlerine silahla ateş açılmıştı. Adem Sema (26) ile Mehmet Kaan Onat (22) olay yerinde hayatını kaybetmiş, büfe sahibi Bozkurt ve 3 kişi yara almadan kurtulmuştu.

Paylaş:
Bülent Turan’ın Ramazan Bayramı Mesajı

Güncel Haberler

Bülent Turan’ın Ramazan Bayramı Mesajı

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın Ramazan bayramı

Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nden Fidan Dikimi

Güncel Haberler

Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nden Fidan Dikimi

Çanakkale Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü ile işbirliği yaparak fidan dikme etkinliği

İşbaşı Eğitim Programı Kapsamında 80 İşbaşı

Güncel Haberler

İşbaşı Eğitim Programı Kapsamında 80 İşbaşı

İşbaşı Eğitim Programı kapsamında Çanakkale İŞKUR İl Müdürlüğü ve Yeni Mağazacılık A.Ş. arasında imzalanan protokol çerçevesinde Çanakkale merkez ve ilçelerde