30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü, Çanakkale'nin Ayvacık, Bayramiç, Ezine, Çan, Biga, Eceabat ve Lapseki ilçelerinde düzenlenen törenlerle kutlandı. Eceabat'taki törenler Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk konmasıyla başlayan

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlandı
Haber Giriş Tarihi: 18 Mayıs 2017 18:24 Ayvacık Haberleri Eceabat Haberleri Güncel Haberler

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü, Çanakkale’nin Ayvacık, Bayramiç, Ezine, Çan, Biga, Eceabat ve Lapseki ilçelerinde düzenlenen törenlerle kutlandı.

Eceabat’taki törenler Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk konmasıyla başlayan tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti.

Eceabat Kaymakamı Murat Uzunparmak, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Fatih Yıldırmaz, Eceabat Belediye Başkanı Adem Ejder, resmi kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Biga’daki törenlerde Kaymakam Gökhan Görgülüarslan, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Emre Mengi ve Belediye Başkanı İsmail Işık’ın Atatürk Anıtına çelenk bırakmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Jandarma Üsteğmen Akif Balan, törende yaptığı konuşmada, 30 Ağustos zaferinin ulu önder Mustafa Kemal tarafından yurtta sağlanan milli birlik ve beraberliğin mutlak sonucu olarak kazanıldığını söyledi.

Şiirlerin okunmasının ardından Çanakkale yöresine ait halk oyunları ekibi gösteri yaptı.

– Ayvacık

Ayvacık Belediyesi Atatürk kültür Parkı’ndaki törenler Atatürk Anıtı’na çelenk bırakılması ile başladı.

Törene Ayvacık Kaymakamı Dr. Salih Gelgeç, Ayvacık Garnizon Komutanı Hv. Yrb. Murat Torumtay, Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları ile siyasiler katıldı.

Tören sonunda Ayvacık Kaymakamı Gelgeç, tebrikleri makamında kabul etti.

– Çan

Çan’daki tören, Atatürk Anıtına çelenk koyularak, saygı duruşu ve istiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Kaymakam Nurettin Kakillioğlu, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Cengiz Mete Yavuz, Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu tebrikleri kabul etti.

Daha sonra halk oyunları gösterileri sunuldu.

Paylaş:
Bülent Turan’ın Ramazan Bayramı Mesajı

Güncel Haberler

Bülent Turan’ın Ramazan Bayramı Mesajı

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın Ramazan bayramı

Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nden Fidan Dikimi

Güncel Haberler

Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nden Fidan Dikimi

Çanakkale Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü ile işbirliği yaparak fidan dikme etkinliği

İşbaşı Eğitim Programı Kapsamında 80 İşbaşı

Güncel Haberler

İşbaşı Eğitim Programı Kapsamında 80 İşbaşı

İşbaşı Eğitim Programı kapsamında Çanakkale İŞKUR İl Müdürlüğü ve Yeni Mağazacılık A.Ş. arasında imzalanan protokol çerçevesinde Çanakkale merkez ve ilçelerde