25 Nisan 2024 Perşembe

Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesini İmzaladılar

Eceabat Belediye'si Türk Yerel Hizmet-Sen'in mensubu olduğu memur ve sözleşmeli personeli ile Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesini imzaladı. Eceabat Belediye Başkanı Adem Ejder ve Türk Yerel Hizmet-Sen Balıkesir-Çanakkale Şube Başkanı Halil Aydoğdu'nun

Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesini İmzaladılar
Haber Giriş Tarihi: 04 Ocak 2018 0:04 Eceabat Haberleri

Eceabat Belediye’si Türk Yerel Hizmet-Sen’in mensubu olduğu memur ve sözleşmeli personeli ile Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesini imzaladı.

Eceabat Belediye Başkanı Adem Ejder ve Türk Yerel Hizmet-Sen Balıkesir-Çanakkale Şube Başkanı Halil Aydoğdu’nun da katıldığı toplantıda müzakereler sonunda, 01.01.2018 ve İlk Mahalli İdareler Genel Seçimlerine kadar olan tarihleri kapsayan Memur Toplu Sözleşmesi imzalandı.

Sendika Şube Başkanı Halil Aydoğdu, anlayışı ve desteklerinden dolayı Adem Ejder’e plaket sunarak bir konuşma yaptı. Konuşmasında “Kurumumuzun mali imkanlarını, ücret dengelerini göz önünde bulundurarak personelimizin refah seviyesini yükseltmeye yönelik sözleşmenin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Sözleşmede Eceabat Belediye Başkan Yardımcısı Recep Tutucu, işyeri temsilcisi ve yazı işleri müdürü Ferhat Kurular, muhasebe müdürü Tuğba Çeşmeliler, Türk Yerel Hizmet Sen şube başkan yardımcısı Zafer Çetinkaya ve memur üyeler hazır bulundu.

Taraflar arasında yapılan sözleşmeye göre Eceabat Belediyesi memurları her ay 450 lira net Ramazan ve Kurban Bayramlarında ise 700 lira alacaklar.

Paylaş:
Eceabat Şehitler Camii İbadete Açıldı

Eceabat Haberleri

Eceabat Şehitler Camii İbadete Açıldı

Eceabat'ta THY-OPET Havacılık Yakıtları AŞ tarafından yapımı tamamlanan Şehitler Camii, cuma namazı ile ibadete

Eceabat’ta 32 Düzensiz Göçmen Yakalandı

Eceabat Haberleri

Eceabat’ta 32 Düzensiz Göçmen Yakalandı

Eceabat'ta yurt dışına çıkmaya hazırlanan 32 düzensiz göçmen

Eceabat’ta Telefonla Dolandırıcılık

Eceabat Haberleri

Eceabat’ta Telefonla Dolandırıcılık

Eceabat ilçesinde bir aileyi 180 bin lira dolandıran şüpheli, ikinci girişiminde suç üstü