20 Nisan 2024 Cumartesi

Biga’da “Akıllı E-dershane” Uygulaması

Gümüşçay Belde Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı, üniversite sınavına girecek 960 lise son sınıf öğrencisine, internet üzerinden eğitim imkanı sağlandığını belirtti. Biga İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde okul müdürleriyle bir araya gelen Pastırmacı,

Biga’da “Akıllı E-dershane” Uygulaması
Haber Giriş Tarihi: 18 Kasım 2017 12:32 Eğitim Haberleri

Gümüşçay Belde Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı, üniversite sınavına girecek 960 lise son sınıf öğrencisine, internet üzerinden eğitim imkanı sağlandığını belirtti.

Biga İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde okul müdürleriyle bir araya gelen Pastırmacı, burada yaptığı konuşmada, belediye olarak eğitime her zaman destek verdiklerini söyledi.

Öğrencilerin evlerine dershane getirdiklerini dile getiren Pastırmacı, “Akıllı e-dershane ile öğrenciler, cep telefonu, tablet ya da bilgisayarından her ortamda dersleri öğrenebilecek. Amacımız, öğrencilerin üniversite sınavına en iyi şekilde hazırlanmasını sağlamak. Uygulamanın bedeli 599 liradır. Biz bunu 960 öğrenciye hediye ediyoruz.” dedi.

Öğrencix.net firmasının sahibi Muhammet Yaymaz da sistem hakkında şu bilgileri verdi:

“Normal eğitimin dışında dersleri alt konulara böldükten sonra hücrelere ayırıyoruz. Birbiriyle ilişkilendirilmiş konularla öğrencinin ‘yapamam’ ezberini bozuyoruz. Bunu yaparken de öğrenciye öncelikle özgüven aşılıyoruz ve dersi sevmesini sağlıyoruz. Öğrenci, dersi sevdikten sonra da öğrenmeye başladığını hissediyor. Dolayısıyla başarı geliyor. Bu uygulama ile ortalaması 50 ya da 55 olan öğrencilerimizi 80 ya da 85 seviyesine çıkarmayı hedefliyoruz.”

Paylaş:
Yeni Eğitim Öğretim Yılı Başladı

Eğitim Haberleri

Yeni Eğitim Öğretim Yılı Başladı

Çanakkale'de 2019-2020 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla törenler

Moldovalı Polislere Çanakkale’de Eğitim

Eğitim Haberleri

Moldovalı Polislere Çanakkale’de Eğitim

Çanakkale Deniz Polisi Eğitim Merkezinde Moldovalı polislere Temel Sualtı Dalış Kursu

Kurs Sayesinde 14 Kadın Meslek Sahibi Oldu

Eğitim Haberleri

Kurs Sayesinde 14 Kadın Meslek Sahibi Oldu

Çanakkale'de açılan Gümüş Takı İşlemeciliği Kursuyla 14 Kadın Meslek Sahibi