24 Nisan 2024 Çarşamba

Bülent Turan: Eğitim Hizmetleri Devam Ediyor

Ezine ve Ayvacık ilçelerine artan nüfusla beraber doğan ihtiyaç doğrultusunda 12 derslikli birer ilkokul yapılması projesi Milli Eğitim Bakanlığı 2016 yatırım programına alındı. 4500 metrekare alana sahip, 12 derslikli ilkokul projesinde

Bülent Turan: Eğitim Hizmetleri Devam Ediyor
Haber Giriş Tarihi: 13 Temmuz 2016 21:55 Eğitim Haberleri

Ezine ve Ayvacık ilçelerine artan nüfusla beraber doğan ihtiyaç doğrultusunda 12 derslikli birer ilkokul yapılması projesi Milli Eğitim Bakanlığı 2016 yatırım programına alındı.

4500 metrekare alana sahip, 12 derslikli ilkokul projesinde 2 Laboratuvar, Beden Eğitim Salonu, Çok amaçlı salon, Müzik dersliği, Çok amaçlı oda, Rehberlik odaları, Teknoloji tasarım atölyesi, Görsel Sanatlar Atölyesi, kantin, kütüphane de yer alacak.

İki okulun da Milli Eğitim Bakanlığı 2016 yatırım programına alındığı bilgisini paylaşan AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan şunları söyledi.

Turan, “Kısa sürede ihalesi yapılacak olan projeleri Milli Eğitim Bakanlığımız ve İl Özel İdaremiz yürütecek. 14 yılda eğitimde yapmış olduğum devrim niteliğinde adımları okullarımızın standartlarını yükselterek, fiziki şartları iyileştirerek sürdürüyoruz. Mahallelerimizdeki artan nüfusla beraber ortaya çıkan okul ihtiyaçlarımızı bakanlık yetkililerine her fırsatta dile getiriyor, yatırım programına alınması için ısrarcı oluyoruz. Yeni okullar, fiziki ve teknolojik imkanların artması, yükselen standartlar inanıyorum ki Çanakkalemizin eğitim alanındaki başarısına da yansıyacak. Ayvacık ve Ezinemize hayırlı olsun” dedi.

Paylaş:
Yeni Eğitim Öğretim Yılı Başladı

Eğitim Haberleri

Yeni Eğitim Öğretim Yılı Başladı

Çanakkale'de 2019-2020 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla törenler

Moldovalı Polislere Çanakkale’de Eğitim

Eğitim Haberleri

Moldovalı Polislere Çanakkale’de Eğitim

Çanakkale Deniz Polisi Eğitim Merkezinde Moldovalı polislere Temel Sualtı Dalış Kursu

Kurs Sayesinde 14 Kadın Meslek Sahibi Oldu

Eğitim Haberleri

Kurs Sayesinde 14 Kadın Meslek Sahibi Oldu

Çanakkale'de açılan Gümüş Takı İşlemeciliği Kursuyla 14 Kadın Meslek Sahibi