28 Mart 2024 Perşembe

ÇÖMÜ Yüksek Okul Kayıtları Başladı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesine bağlı İlçe Meslek Yüksek Okullarında yeni akademik yılın ilk kayıtları yapıldı. Lapseki Meslek Yüksekokulunda, Kaymakam Tahir Şahin, okulun Tarımsal Ürünler Muhafaza ve Depolama Teknolojisi Bölümünü kazanan Tuğçe

ÇÖMÜ Yüksek Okul Kayıtları Başladı
Haber Giriş Tarihi: 16 Ağustos 2016 13:29 Güncelleme: ÇÖMÜ Haberleri Eğitim Haberleri

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesine bağlı İlçe Meslek Yüksek Okullarında yeni akademik yılın ilk kayıtları yapıldı.

Lapseki Meslek Yüksekokulunda, Kaymakam Tahir Şahin, okulun Tarımsal Ürünler Muhafaza ve Depolama Teknolojisi Bölümünü kazanan Tuğçe Kaygısız’ın kaydını gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, kayıtlarda öğrencilere “hoş geldiniz” diyerek, “Belediyemiz sizlere her zaman açık. Başınız sıkıldığında, sorununuz olduğunda, sizlere yardımcı olmaya hazırız.” dedi.

Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Engin Gür ise 443 kontenjandan 427’sinin dolduğunu belirterek, “Yeni kayıtlarla toplam öğrenci sayımız bin 200’ü geçecek. Okulumuzda yurdun her bölümünden öğrencimiz var. Bu da bizi mutlu ediyor.” diye konuştu.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesine (ÇOMÜ) bağlı Ayvacık Meslek Yüksekokulunda ilk kayıt yapıldı.

Ayvacık MYO Müdür Yardımcısı öğretim görevlisi Ali İhsan Şamdan, 272 kişilik kontenjana 252 öğrencinin başvuru yaptığını belirterek, “Doluluk oranımız yüzde 92. İlk kaydımızı gerçekleştirdiğimiz öğrencimize başarılar dileriz.” dedi.

Ezine Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehtap Özden, bu yıl okulun yüzde 98 oranında tercih edildiğini belirterek, “387 öğrenci alacağımız bu yıl, şu ana kadar 380 öğrenci tercihini okulumuzdan yana kullandı. Okulumuzda her geçen gün artan eğitim kalitesi ve yeni açılan bölümlerimizle öğrencilerimizin öncelikli tercihleri arasında olduk. Yeni akademik yılın hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

15 08 2016 Pazartesi günü 2016-2017 Akedimik yılın üniversite kayıtları başladı. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesine (ÇOMÜ) bağlı Biga Meslek Yüksekokulunda’da ilk kayıt bu gün gerçekleştirildi.

Paylaş:
Uluslararası öğrencilerden Barış Pınarı Harekatı’na destek

ÇÖMÜ Haberleri

Uluslararası öğrencilerden Barış Pınarı Harekatı’na destek

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde (ÇOMÜ) okuyan uluslararası öğrenciler, Barış Pınarı Harekatı'na asker selamı ile destek

Yeni Eğitim Öğretim Yılı Başladı

Eğitim Haberleri

Yeni Eğitim Öğretim Yılı Başladı

Çanakkale'de 2019-2020 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla törenler

Aikido Yaz Kampı ÇOMÜ’de Yapıldı

ÇÖMÜ Haberleri

Aikido Yaz Kampı ÇOMÜ’de Yapıldı

Aikido ve Budo Federasyonu tarafından düzenlenen "Aikido Yaz Kampı" Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) ev sahipliğinde