20 Nisan 2024 Cumartesi

ÇOMÜ’de Kampüs Tadilatı Devam Ediyor

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde (ÇOMÜ) kampüs yenileme çalışmaları sürüyor. ÇOMÜ Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Sinan Karabulgu, yaptığı yazılı açıklamada, çalışmaların büyük kısmının tamamlandığını belirtti. Yeni eğitim dönemi başlamadan tüm eksikliklerin

ÇOMÜ’de Kampüs Tadilatı Devam Ediyor
Haber Giriş Tarihi: 09 Eylül 2017 14:43 ÇÖMÜ Haberleri Eğitim Haberleri

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde (ÇOMÜ) kampüs yenileme çalışmaları sürüyor.

ÇOMÜ Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Sinan Karabulgu, yaptığı yazılı açıklamada, çalışmaların büyük kısmının tamamlandığını belirtti.

Yeni eğitim dönemi başlamadan tüm eksikliklerin tamamlanacağını ifade eden Karabulgu, Tıp Fakültesi dekanlık binasının cephesinin mantolama ve boyama işi yapılırken, yapılan çeşitli onarımlarla fakülteye yeni sınıflar kazandırıldığını aktardı.

Karabulgu açıklamasının devamında şunlara yer verdi:

“Fakültenin iç kapılar ile merdivenlerin boyası yapılıyor. Laboratuvar bloğunun koridorlarının duvar ve tavan boya badanaları yapılıyor. Deniz Bilimleri Fakültesinde müzenin kapısı değiştirilirken iç kapıların ve bazı sınıfların boyası yapılıyor.

Yine Deniz Bilimleri Fakültesinin kullanımı için Dardanos Yerleşkesinde su kuyusu açıldı. Mühendislik Fakültesinde asma tavan imalatı yapılırken kazanlar yenileniyor. Kütüphane Dokümantasyon Daire Başkanlığının yönetmeliğe uygun olmayan kapıları değiştiriliyor.

İlahiyat Fakültesinde toplantı salonu ve dekanlık bekleme salonunda çeşitli tadilatlar gerçekleştiriliyor. Ziraat Fakültesinde bodrum kattaki merdiven altı, yapılan düzenlemeyle depo haline getiriliyor. 1. katta erkek ve bayan mescidine abdest alma yeri yapılıyor. Koridorlarda yapılan çeşitli düzenlemelerle fakülteye yeni öğretim üyesi odaları kazandırılacak.”

Paylaş:
Uluslararası öğrencilerden Barış Pınarı Harekatı’na destek

ÇÖMÜ Haberleri

Uluslararası öğrencilerden Barış Pınarı Harekatı’na destek

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde (ÇOMÜ) okuyan uluslararası öğrenciler, Barış Pınarı Harekatı'na asker selamı ile destek

Yeni Eğitim Öğretim Yılı Başladı

Eğitim Haberleri

Yeni Eğitim Öğretim Yılı Başladı

Çanakkale'de 2019-2020 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla törenler

Aikido Yaz Kampı ÇOMÜ’de Yapıldı

ÇÖMÜ Haberleri

Aikido Yaz Kampı ÇOMÜ’de Yapıldı

Aikido ve Budo Federasyonu tarafından düzenlenen "Aikido Yaz Kampı" Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) ev sahipliğinde