28 Mart 2024 Perşembe

Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Töreni

Çanakkale'ye Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından kazandırılan Çanakkale TOBB Sosyal Bilimler Lisesinin açılış töreni ile Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) ve Çanakkale Ticaret Borsasının 2015-2016 yıllarında yüksek

Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Töreni
Haber Giriş Tarihi: 30 Ağustos 2017 10:43 Güncelleme: Ekonomi Haberleri

Çanakkale’ye Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından kazandırılan Çanakkale TOBB Sosyal Bilimler Lisesinin açılış töreni ile Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) ve Çanakkale Ticaret Borsasının 2015-2016 yıllarında yüksek düzeyde ticari kazanç beyan eden ve döviz kazandıran üyelerine ödül töreni, ÇTSO Kongre ve Fuar Merkezinde gerçekleştirildi.

Törene TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Çanakkale Belediye Başkanvekili Ali Uyanık, AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, ÇTSO Başkanı Bülend Engin, ÇTSO Meclis Başkanı Osman Okyay, Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Kaya Üzen, Ticaret Borsası Meclis Başkanı Abdullah Deniz, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, odaya kayıtlı üyeler ve iş adamları katıldı.

ÇTSO Kongre ve Fuar Merkezindeki ödül töreni öncesi TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Vali Tavlı ve protokol üyelerinin katılımıyla TOBB tarafından Çınarlı köyüne yaptırılan Çanakkale TOBB Sosyal Bilimler Lisesinin açılışı kurdele kesimiyle gerçekleştirildi.

Açılış töreninin ardından 2015-2016 yıllarında yüksek düzeyde ticari kazanç beyan eden ve döviz kazandıran üyelere ödül törenine geçildi.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, burada yaptığı konuşmada, metal yorgunluğuna değindi.

“Siyaset bugün var yarın yok. Kalıcı yatırımları vizyon projelerini hep beraber yapacağız” diyen Turan, şöyle konuştu:

“Cumhurbaşkanımızın anlattığı metal yorgunluğunun, sadece siyasetçide olmaması lazım. Yorulan STK, bürokrat kim varsa yerini teslim etmesi lazım. Hep beraber ayağa kalkmamız lazım, ben yoruluyorsam o da yorulacak, hep beraber ayağa kalkacağız. Çanakkale’ye borcumuz var, şehitlerimize borcumuz var. Biz daha tabiri caizse çok alt limitlerdeyiz yukarı çıkaracağız. Daha çok işimiz var. Ne kadar çalışırsak çalışalım ne kadar iş yaparsak yapalım bu şehitlere olan borcumuzu ödeyemeyiz.”

Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından, ÇTSO ve Ticaret Borsasının, 2015-2016 yıllarında yüksek düzeyde ticari kazanç beyan eden ve döviz kazandıran üyelerine ödülleri takdim edildi.

Paylaş:
Anadolu Aslanları Çanakkale’de Buluştu

Ekonomi Haberleri

Anadolu Aslanları Çanakkale’de Buluştu

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Genel Başkanı Orhan Aydın, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Donald Trump arasında

ÇTSO Komite Başkanları Toplantısı Yapıldı

Ekonomi Haberleri

ÇTSO Komite Başkanları Toplantısı Yapıldı

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Komite Başkanları toplantısında sektörlerinde yaşanan sorunlar gündeme getirilerek

Biga’da “Endüstri 4.0” Paneli

Ekonomi Haberleri

Biga’da “Endüstri 4.0” Paneli

Biga Ticaret ve Sanayi Odası ile Biga Ticaret Borsası tarafından, "Endüstri 4.0" Paneli