28 Mart 2024 Perşembe

Gıda İçin Organize Sanayi Bölgesi Kurulacak

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Çanakkale'de Gıda ve Tarım ile ilgili Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kurulacağını belirtti. Turan, yaptığı yazılı açıklamada, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından belirlenen bitkisel üretim

Gıda İçin Organize Sanayi Bölgesi Kurulacak
Haber Giriş Tarihi: 09 Temmuz 2017 18:41 Ekonomi Haberleri Güncel Haberler

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Çanakkale’de Gıda ve Tarım ile ilgili Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kurulacağını belirtti.

Turan, yaptığı yazılı açıklamada, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından belirlenen bitkisel üretim desteklerinin açıklandığını ifade etti.

Bakanlığın, ülkede arz açığı bulunan, stratejik ve bölgesel önem arz eden, insan beslenmesi, sağlığı ve hayvansal üretim açısından önemli desteklenecek ürünleri belirlediğine işaret eden Turan açıklamasında şunları kaydetti:

“14 yılda Çanakkale’ye verilen tarımsal destekler ortada. Çanakkale’ye ayrılan tarımsal destek ödemeleri 14 yılda 6 kattan fazla oldu. Birçok değeri elinde bulundururken aynı zamanda tarım şehri olan Çanakkale’de gıda ve tarım OSB’sini kurmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakan yardımcımız Mehmet Daniş de yürüttüğü çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz. Çanakkale’nin tarımda önünün açılması için çok önemli bir fırsat.”

Paylaş:
Bülent Turan’ın Ramazan Bayramı Mesajı

Güncel Haberler

Bülent Turan’ın Ramazan Bayramı Mesajı

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın Ramazan bayramı

Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nden Fidan Dikimi

Güncel Haberler

Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nden Fidan Dikimi

Çanakkale Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü ile işbirliği yaparak fidan dikme etkinliği

İşbaşı Eğitim Programı Kapsamında 80 İşbaşı

Güncel Haberler

İşbaşı Eğitim Programı Kapsamında 80 İşbaşı

İşbaşı Eğitim Programı kapsamında Çanakkale İŞKUR İl Müdürlüğü ve Yeni Mağazacılık A.Ş. arasında imzalanan protokol çerçevesinde Çanakkale merkez ve ilçelerde