Çanakkale Milletvekili Gider Ezine’de

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Ezine'de partisinin bayramlaşma programına katıldı. Ezine ilçesinde düzenlenen programla partililerle bayramlaşan Gider, burada yaptığı konuşmada, büyük milletlerin kendi kararlarını, daima kendilerinin verdiklerini söyledi. Gider, büyük

Çanakkale Milletvekili Gider Ezine’de
Haber Giriş Tarihi: 04 Eylül 2017 21:57 Ezine Haberleri Siyaset Haberleri

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Ezine’de partisinin bayramlaşma programına katıldı.

Ezine ilçesinde düzenlenen programla partililerle bayramlaşan Gider, burada yaptığı konuşmada, büyük milletlerin kendi kararlarını, daima kendilerinin verdiklerini söyledi.

Gider, büyük milletlerin aynı zamanda sıkıştıkları dönemlerde kendi içlerinden kurtarıcılarını çıkarabildiklerini dile getirerek, “Aynen 30 Ağustos’ta Mustafa Kemal’in bu milletin bağrından çıkan bir adam olarak zafer kazanması, aynen 15 Temmuzda Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde tanklara elleri, ayakları, bedenleriyle bu milletin karşı koyması gibi.” dedi.

AK Parti’nin kurulduktan sonraki ilk seçimde iktidara geldiğine dikkati çeken Gider, şöyle devam etti:

“Bir parti kuruyorsunuz, seçime gidiyorsunuz ve ilk defa girdiğiniz seçimden birinci parti olarak iktidar olarak çıkıyorsunuz. Bunun sebebi çok net çok basit çünkü AK Parti’yi bu milletin kendisi kurdu. Kurucuları bu partiyi sadece tescil ettirdi. Milletin kurduğu partide milletten oy aldı, teveccüh gördü. 7 Haziran yol kazası hariç. Onun dışında oyunu arttırmadığı bir seçim yok AK Partinin. 7 Haziran’da da yine birinci parti çıktık. O oyları CHP’nin aldığını düşünsenize. Davul zurna kalmazdı memlekette patlatılmadık ama biz üzüldük, daha fazlasını almamız gerekirdi diye. Milletin partisi olarak bugüne kadar birçok şeyi yaptık ama her şeye de maruz kaldık. İktidardaki bir partiye kapatma davası açıldı bu memlekette. 17-25 Aralık’ı hepimiz biliyoruz, Gezi olaylarını hepimiz biliyoruz bu memlekette. Yapılmadık kumpas kalmadı. En sonunda 15 Temmuz da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi bombalandı, TBMM bombalandı, aklıselim insanların üzerine ateş açıldı.”

– CHP’nin “Adalet Kurultayı”

Gider, CHP’nin Çanakkale’de topladığı adalet kurultayına da değindi.

Buna sevindiğini ama beklentilerinin boşa çıktığını ifade eden Gider, şöyle konuştu:

“İçinde adalet geçiyorsa kim yaparsa yapsın, fikir tartışılacaksa bu bizi mutlu eder. Bundan iyi bir sonuç çıksın. Hiç beklemediğimiz bir açılış yaptılar, Kuran’larla dualarla açtılar kurultayı. Dedik ki, ‘tamam ya, bu memleketin kodlarını anlamaya başladı CHP’. Çünkü biz çok mutlu değiliz ki halkın içinde olmayan adamlarla yarışmaktan. Keşke CHP’de bu milleti tanısa kıran kırana seçimler yapsak, biz mutlu oluruz, kendimizden şüphemiz yok ama bir açılış konuşması yaptılar ki, hakaretin, küfürün, tehdidin bini bir para. Niye, beden kabul etmiyor efendiliği. Sokma akıldan akıl olmaz derler. Akşamında içki sofraları kurdular.”

Bayramlaşmaya Ezine Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Fırat Akgün, Çanakkale İl Genel Meclisi üyeleri Hasan Hüseyin Aytop ve Bahri Uysal ve partililer katıldı.

Paylaş:
Deva Partisi Çanakkale İl Başkanı Koronavirüs Açıklaması

Siyaset Haberleri

Deva Partisi Çanakkale İl Başkanı Koronavirüs Açıklaması

Deva Partisi Çanakkale İl Başkanı Berkan Karaca Çanakkale’de hızla artan koronavirüs vakaları ile ilgili açıklamalarda

İlkokul Öğrencileri Seramik Ürünleri Yaptı

Ezine Haberleri

İlkokul Öğrencileri Seramik Ürünleri Yaptı

Çanakkale’nin Ezine ilçesinde ilkokul öğrencileri seramik ürünleri yaptı. Geyikli Beldesindeki Geyikli İlkokulu öğrencilerine “Alexandreas Troas, Troya ve Zeytin” temalı proje

İlk Hasat Zeytinyağı 15 Bin Lira

Ezine Haberleri

İlk Hasat Zeytinyağı 15 Bin Lira

Çanakkale'nin Ezine ilçesine bağlı Geyikli beldesinde, bu yıl ilki düzenlenen zeytin hasat şenliğinde, açık artırmayla 15 bin liraya satılan ilk