18 Nisan 2024 Perşembe

Sayaç Okumaya Gitti Köpekler Saldırdı

Ezine'de Köy İdareleri ve Muhtarlar Derneği'ne bağlı köylerin su tahsilatlarını yapan ticari işletmede çalışan görevli Sivas Kangal cinsi köpeğin saldırısına uğrayarak yaralandı. Servet Yıldırım, kuruma bağlı 30 köyde su tahsilatı ve

Sayaç Okumaya Gitti Köpekler Saldırdı
Haber Giriş Tarihi: 09 Temmuz 2017 17:06 Ezine Haberleri

Ezine’de Köy İdareleri ve Muhtarlar Derneği’ne bağlı köylerin su tahsilatlarını yapan ticari işletmede çalışan görevli Sivas Kangal cinsi köpeğin saldırısına uğrayarak yaralandı.

Servet Yıldırım, kuruma bağlı 30 köyde su tahsilatı ve su sayacı okuma hizmeti verdiğini söyledi.

Saldırıya uğradığı köyde sürekli aynı işlemi yaptığı belirten Yıldırım, Mecidiye köyünde küçükbaş hayvanların bulunduğu ağıla su saati okumaya gittiğini anlattı.

Emrullah Turan’a ait saati okumak istediği ağılın bahçesinde 2 adet kangal cinsi köpek bulunduğunu gördüğünü ifade eden Yıldırım, “Köpeklerden birisi beni görünce üzerime doğru saldırmaya başladı. Bağlı olduğunu zannettiğim için görevimi yapmak üzere sayacın bulunduğu yere gitmek isterken köpeğin bir anda bağlı bulunduğu zincir veya kayışından kurtulduğunu fark ettim. Köpek bir anada üzerime saldırdı. Bir anda ne yapacağımı şaşırdım. Köpek bir anda üzerime saldırdı ve kolumu ısırmaya başladı. Ben köpekten kurtulmak için mücadele etmeye ve çevreden yardım istemeye başladım. Bu arada diğer kolumu da ısırdı.” dedi.

Köpekle boğuştuğu sırada ayağındaki demir takviyeli botları köpeğin ağzına götürdüğünü ve köpeğin ayağını ısıramadığını dile getiren Yıldırım, şöyle devam etti:

“Ben köpeğin sersemlemesinden faydalanarak bölgeden uzaklaşmaya çalıştım. Kendi imkanlarımla bölgeden uzaklaşırken orada bulunan bir vatandaştan yardım istediysemde olumlu cevap alamadım. Köpeğin ısırmasından dolayı kollarım ve ellerimde oluşan yaralardan şiddetli kan akıyordu. Bu şekilde yaklaşık 1 kilometre yürüyerek köy merkezine muhtarın evine ulaştım. Sağ olsun muhtar Emin Baynar beni hemen Ezine Devlet Hastanesine götürdü. Burada yapılan ilk müdahalenin ve tedavimin ardımdan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’ne (ÇOMÜ) bağlı Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldım. Burada doktorlar beni hemen ameliyata aldılar ve üç operasyon geçirdim.”

Şu anda 3 parmağının iş göremez halde bulunduğunu kaydeden Yıldırım, “Bu olay başıma geldiğinde yanımda Allah göstermesin çocuk veya bir bayanda bulunabilirdi. O durumu düşünmek bile istemiyorum. Daha korkunç bir sonuç ortaya çıkabilirdi. Bu arada bana saldıran köpeğin yaklaşık 4 yıldan bu yana hiçbir sağlık kontrolünden geçirilmediğini ve aşılarının yapılmadığını öğrendim. Bu konuda hakkında hukuki süreci başlattım ve köpeğin sahibi olan şahıstan şikayetçi oldum.” diye konuştu.

Paylaş:
İlkokul Öğrencileri Seramik Ürünleri Yaptı

Ezine Haberleri

İlkokul Öğrencileri Seramik Ürünleri Yaptı

Çanakkale’nin Ezine ilçesinde ilkokul öğrencileri seramik ürünleri yaptı. Geyikli Beldesindeki Geyikli İlkokulu öğrencilerine “Alexandreas Troas, Troya ve Zeytin” temalı proje

İlk Hasat Zeytinyağı 15 Bin Lira

Ezine Haberleri

İlk Hasat Zeytinyağı 15 Bin Lira

Çanakkale'nin Ezine ilçesine bağlı Geyikli beldesinde, bu yıl ilki düzenlenen zeytin hasat şenliğinde, açık artırmayla 15 bin liraya satılan ilk

Geyikli Zeytin Hasat Şenliği Başladı

Ezine Haberleri

Geyikli Zeytin Hasat Şenliği Başladı

Ezine ilçesi Geyikli beldesinde iki gün sürecek "Zeytin Hasat Şenliği"