28 Mart 2024 Perşembe

CHP´li Başkanlar Gelibolu´da Buluştu

Çanakkale’nin Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanları geleneksel buluşmasını bu kez Gelibolu Belediye Başkanı M.Mustafa Özacar’ın ev sahipliğinde gerçekleştirdiler. Gelibolu Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıya CHP Çanakkale İl Başkanı Nejat Önder,

CHP´li Başkanlar Gelibolu´da Buluştu
Haber Giriş Tarihi: 18 Mayıs 2017 1:55 Gelibolu Haberleri Siyaset Haberleri

Çanakkale’nin Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanları geleneksel buluşmasını bu kez Gelibolu Belediye Başkanı M.Mustafa Özacar’ın ev sahipliğinde gerçekleştirdiler.
Gelibolu Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıya CHP Çanakkale İl Başkanı Nejat Önder, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, CHP Gelibolu İlçe Başkanı Nevzat Kaya, Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan, Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan, Karabiga Belediye Başkanı Muzaffer Karataş, Geyikli Belediye Başkanı Ercan Yılmaz ve Kavakköy Belediye Başkanı Necati Kopça katıldı. Başkanlar buluşmasına mazeret bildiren Biga Belediye Başkanı İsmail Işık ve Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz ise toplantıya katılamadı.

Gelibolu Belediye Başkanı M.Mustafa Özacar, toplantının açılışında tüm konukları selamlayarak “Birlikteliğimiz içinde gücümüze güç katmak için Cumhuriyetin önsözünün yazıldığı Gelibolu’da biraraya gelmiş bulunuyoruz. Tüm başkanlarımıza hoş geldiniz diyorum” dedi.
Sorumlu bulundukları belediyelerin hizmetleri hakkında görüş alışverişinde bulunan başkanlara daha sonra Metropol Stratejik ve Araştırma Şirketi’nin Çanakkale ve ilçelerinde 11 bin kişi ile yapılan anket çalışmasının sunumu yapıldı. Türkiye siyasal durum, Çanakkale siyasal durum, belediye memnuniyeti, Çanakkale’yi bekleyen riskler ve ekonomik vizyonu başlıkları altında gerçekleştirilen ‘Çanakkale İli Belediye Memnuniyet ve Siyasal Durum Araştırması’ sunumunda ankete dayalı strateji geliştirmenin önemine vurgu yapıldı.
Toplantı sonunda Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, “Bizlere sunduğunuz bilgi, deneyim ve tecrübeleriniz için şahsım ve mevkidaşlarım adına teşekkür ederim” diyerek Metropol Stratejik ve Araştırma Şirketi’nin Genel Müdürü Prof.Dr.Özer Sencar’a ilçeyi simgeleyen bir plaket takdim etti.
Diğer yandan samimi bir ortamda geçen Gelibolu’daki buluşmada, belediye başkanlarının eşleri de ev sahibi belediye başkanının eşi Birhan Özacar tarafından misafir edilip, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Toplantının ardından eşleri ile birlikte akşam yemeği yiyen başkanlar bir sonraki toplantının 7 Eylül 2016 günü Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan ev sahipliğinde yapılmasını kararlaştırdı.

Paylaş:
Deva Partisi Çanakkale İl Başkanı Koronavirüs Açıklaması

Siyaset Haberleri

Deva Partisi Çanakkale İl Başkanı Koronavirüs Açıklaması

Deva Partisi Çanakkale İl Başkanı Berkan Karaca Çanakkale’de hızla artan koronavirüs vakaları ile ilgili açıklamalarda

Gelibolu’da Tır Kamyona Çarptı: 2 Yaralı

Gelibolu Haberleri

Gelibolu’da Tır Kamyona Çarptı: 2 Yaralı

Gelibolu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hafif

Ağaçta Mahsur Kalan Kediyi İtfaiye Kurtardı

Gelibolu Haberleri

Ağaçta Mahsur Kalan Kediyi İtfaiye Kurtardı

Gelibolu'da çıktığı ağaçta mahsur kalan kedi, Gelibolu Belediyesi İtfaiye Ekipleri tarafından kurtarıldı.