24 Nisan 2024 Çarşamba

Şampiyon Okçulara Eşofman Hediye Edildi

Romanya’nın Bükreş kentinde yapılan "Gençler Avrupa Okçuluk Şampiyonası"nda ferdi dalda ikincilik, dördüncülük ve takım halinde Avrupa Şampiyonluğu elde eden okçulara Gelibolu Derneği tarafından eşofman hediye edildi. Gelibolu Derneğinden Başkan Süleyman Taş,

Şampiyon Okçulara Eşofman Hediye Edildi
Haber Giriş Tarihi: 09 Temmuz 2017 19:02 Gelibolu Haberleri Spor Haberleri

Romanya’nın Bükreş kentinde yapılan “Gençler Avrupa Okçuluk Şampiyonası”nda ferdi dalda ikincilik, dördüncülük ve takım halinde Avrupa Şampiyonluğu elde eden okçulara Gelibolu Derneği tarafından eşofman hediye edildi.

Gelibolu Derneğinden Başkan Süleyman Taş, aynı zamanda Milli Takım Antrenörlüğü de yapan Geliboluspor Okçuluk Takımı antrenörü Emre Özdemir’e şampiyon sporcu yetiştirdiği için teşekkür etti.

Sporcuların her zaman yanlarında olduklarını ifade eden Taş, “Bize bu coşkuyu yaşatan ve bizleri onurlandıran başta antrenörleri Emre Özdemir’i ve sporcu kardeşlerimizi kutluyorum. Aramızda ailesinin rahatsızlığı nedeniyle bu törende bulunamayan Avrupa ikincisi kızımız Nevin Akdağ’ı kutluyor, ailesine geçmiş olsun diyorum. Amacımız bu sporcularımızı onurlandırmak ve diğer derneklerinde bu değerlerimize sahip çıkmasına örnek olmak istedik.” dedi.

Antrenör Emre Özdemir ise, “Desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. Bu başarımızda Türkiye’nin en güzel tesislerinden birine sahip olmamız ve okçuluk federasyonu milli takımlardan sorumlu yönetim kurulu üyesi Hakan Çakıroğlu’nun bu başarılarında ve bu tesisin buraya yapılmasında büyük emeği var. Bize ilk kez resmi kurum dışında bir dernek ödül verip onurlandırıyor. Bu anlamda sizlere çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Paylaş:
Kalenin Yıldızları Spor Başarı Ödülleri

Spor Haberleri

Kalenin Yıldızları Spor Başarı Ödülleri

Kaleninsesi Gazetesi’nin, Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile birlikte düzenlediği Çanakkale'nin en büyük spor

Gelibolu’da Tır Kamyona Çarptı: 2 Yaralı

Gelibolu Haberleri

Gelibolu’da Tır Kamyona Çarptı: 2 Yaralı

Gelibolu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hafif

Ağaçta Mahsur Kalan Kediyi İtfaiye Kurtardı

Gelibolu Haberleri

Ağaçta Mahsur Kalan Kediyi İtfaiye Kurtardı

Gelibolu'da çıktığı ağaçta mahsur kalan kedi, Gelibolu Belediyesi İtfaiye Ekipleri tarafından kurtarıldı.