25 Nisan 2024 Perşembe

Ak Parti’den Yeni Hastaneye Ziyaret

Ak Parti Çanakkale Merkez İlçe Başkanlığının Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi'ni ziyarette bulundu. Yeni faaliyete başlayan Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesini gezen Ak parti Merkez İlçe Başkanı Av. Gültekin Yıldız

Ak Parti’den Yeni Hastaneye Ziyaret
Haber Giriş Tarihi: 02 Kasım 2017 19:46 Güncel Haberler

Ak Parti Çanakkale Merkez İlçe Başkanlığının Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi’ni ziyarette bulundu.
Yeni faaliyete başlayan Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesini gezen Ak parti Merkez İlçe Başkanı Av. Gültekin Yıldız ve yönetim kurulu, Hastane hakkında Başhekim Dr. Yusuf İlker Çömez’den bilgi aldı. Hastaneyi çok beğenen Ak parti Merkez ilçe yönetimi yeni hastanenin yapımında emeği geçen Ak Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ve Çanakkale milletvekili Ayhan Gider’e gıyabında teşekkür etti.
Merkez İlçe Başkanı Çanakkale halkı için çok büyük bir kazanım olan 5 yıldızlı bir otelden daha konforlu ve sağlık hizmeti anlamında Türkiye’nin sayılı tesisleri arasında yer alan yeni devlet hastanesinin hemşerilerimizin ve bölgemizin sağlık sorunlarının çözümüne vesile olacağını dile getirdi. Ayrıca hastanenin taşınma sürecini süratle tamamlayan İl Sağlık Müdürlüğü’ne ve Devlet Hastanesi Başhekimliği’ne teşekkürlerini sundu.

Başhekim Dr. Yusuf İlker Çömez tarafından yapılan bilgilendirmede, yaklaşık 150 milyon TL’ye mal olan yeni hastanede birinci, ikinci ve üçüncü seviye yeni doğan yoğun bakım servisi, ikinci seviye çocuk yoğun bakım servisi , birinci seviye kroner yoğun bakım, ikinci seviye nöroloji yoğun bakım, üçüncü seviye genel yoğun bakım ve reanimasyon yoğun bakım, üçüncü seviye kardio vasküler cerrahi yoğun bakım, diyaliz ünitesi, palyatif bakım merkezi, onkoloji ünitesi, transfüzyon merkezi, anjio ünitesi, nükleer tıp merkezi, radyo terapi ünitesi, üroloji taş kırma ünitesi, evde bakım merkezi, çocuk hemotolojisi, yetişkin hemotolojisi, çocuk psikiyatri, uyku merkezi ve 14 tane ameliyathanesi ile sağlık hizmeti vermeye başladığı dile getirdi.

Paylaş:
Bülent Turan’ın Ramazan Bayramı Mesajı

Güncel Haberler

Bülent Turan’ın Ramazan Bayramı Mesajı

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın Ramazan bayramı

Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nden Fidan Dikimi

Güncel Haberler

Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nden Fidan Dikimi

Çanakkale Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü ile işbirliği yaparak fidan dikme etkinliği

İşbaşı Eğitim Programı Kapsamında 80 İşbaşı

Güncel Haberler

İşbaşı Eğitim Programı Kapsamında 80 İşbaşı

İşbaşı Eğitim Programı kapsamında Çanakkale İŞKUR İl Müdürlüğü ve Yeni Mağazacılık A.Ş. arasında imzalanan protokol çerçevesinde Çanakkale merkez ve ilçelerde