ASDEP Projesi Çanakkale’de Başlıyor

Aile Sosyal Politikalar Bakanlığının hayata geçirdiği Aile Sosyal Destek Programı (ASDEP) projesi Çanakkale’de de başlıyor. Çanakkale Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ASDEP çalışmalarının startını verdi. ASDEP Nedir? Aile Sosyal

ASDEP Projesi Çanakkale’de Başlıyor
Haber Giriş Tarihi: 27 Kasım 2017 17:50 Güncel Haberler

Aile Sosyal Politikalar Bakanlığının hayata geçirdiği Aile Sosyal Destek Programı (ASDEP) projesi Çanakkale’de de başlıyor. Çanakkale Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ASDEP çalışmalarının startını verdi.

ASDEP Nedir?
Aile Sosyal Destek Programı (ASDEP) ile kamunun imkânları ve hizmetleri konusunda desteğe ihtiyacı olan ailelere ulaşılarak, durumlarının (ekonomik, sosyal, psikososyal vb.) tespit edilmesi ve ihtiyaçlarına göre kamu hizmetlerinden yararlandırılmasını sağlamak amaçlanmaktadır.

Bu projesyle, vatandaşların hizmet talebinde bulunmasına gerek kalmadan ilçe ilçe, köy köy yapılacak ziyaretlerle Çanakkale ilinde ikamet eden özellikle sosyal risk altındaki vatandaşlarımızın tespit edilerek, ihtiyaç duyduğu desteklerin belirlenip sosyal sorunlarının giderilmesini, riskleri önleyici sosyal politikalar geliştirip uygulayarak Çanakkale ilinde ikamet eden vatandaşlarımızın yaşam kalitelerinin artırılmasının sağlanması Korunmaya Muhtaç Çocuk, Engelli, Şiddet Mağduru veya Şiddete Uğrama Riski Bulunan Kadın, yaşlılık, yoksulluk çeken kişilerin risk haritasının yapılması amaçlanmaktadır.

Paylaş:
Bülent Turan’ın Ramazan Bayramı Mesajı

Güncel Haberler

Bülent Turan’ın Ramazan Bayramı Mesajı

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın Ramazan bayramı

Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nden Fidan Dikimi

Güncel Haberler

Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nden Fidan Dikimi

Çanakkale Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü ile işbirliği yaparak fidan dikme etkinliği

İşbaşı Eğitim Programı Kapsamında 80 İşbaşı

Güncel Haberler

İşbaşı Eğitim Programı Kapsamında 80 İşbaşı

İşbaşı Eğitim Programı kapsamında Çanakkale İŞKUR İl Müdürlüğü ve Yeni Mağazacılık A.Ş. arasında imzalanan protokol çerçevesinde Çanakkale merkez ve ilçelerde