20 Nisan 2024 Cumartesi

Başkentli Sanayicilerden Çanakkale’ye Ziyaret

Başkentli bir grup sanayici, Cumhuriyet'in ilanının 94. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Çanakkale'deki şehitlikleri ve muharebe alanlarını ziyaret etti. Anadolu Organize Sanayi Bölgesi'nin (Anadolu OSB) düzenlediği organizasyona eşleriyle katılan sanayiciler, ilk

Başkentli Sanayicilerden Çanakkale’ye Ziyaret
Haber Giriş Tarihi: 27 Ekim 2017 11:53 Güncel Haberler

Başkentli bir grup sanayici, Cumhuriyet’in ilanının 94. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Çanakkale’deki şehitlikleri ve muharebe alanlarını ziyaret etti.

Anadolu Organize Sanayi Bölgesi’nin (Anadolu OSB) düzenlediği organizasyona eşleriyle katılan sanayiciler, ilk olarak Çanakkale Deniz Savaşlarının kazanılmasında etkin rol oynayan Mecidiye Tabyası’nı gezdi. Daha sonra Şahindere Şehitliği’ne ziyaret gerçekleştiren iş adamları, Çanakkale Şehitleri Abidesi’nin bulunduğu alana da uğradı.

Sanayiciler geziyi Anzak Koyu, 57. Piyade Alayı Şehitliği, Conkbayırı, Deniz Müzesi ve Nusret Mayın Gemisi ziyaretleriyle tamamladı.

Anadolu OSB Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kutsi Tuncay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çanakkale Savaşlarının 94 yıllık Cumhuriyet tarihinin önsözü niteliğinde olduğunu belirterek, “Biz bu önsözü yeniden hatırlamak için Çanakkale’ye geldik.” dedi.

Türkiye’nin çok genç bir Cumhuriyet olduğunun altını çizen Tuncay, “94 yıl, yeni kurulmuş bir Cumhuriyet için uzun bir süre değil. Bu anlamda hala sıkıntılarımız var ama bunlar aşılamayacak sıkıntılar olarak görülmemeli. Bu sorunları aşmak için de daha çok çalışmaktan ve üretmekten başka çaremiz yok.” diye konuştu.

Paylaş:
Bülent Turan’ın Ramazan Bayramı Mesajı

Güncel Haberler

Bülent Turan’ın Ramazan Bayramı Mesajı

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın Ramazan bayramı

Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nden Fidan Dikimi

Güncel Haberler

Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nden Fidan Dikimi

Çanakkale Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü ile işbirliği yaparak fidan dikme etkinliği

İşbaşı Eğitim Programı Kapsamında 80 İşbaşı

Güncel Haberler

İşbaşı Eğitim Programı Kapsamında 80 İşbaşı

İşbaşı Eğitim Programı kapsamında Çanakkale İŞKUR İl Müdürlüğü ve Yeni Mağazacılık A.Ş. arasında imzalanan protokol çerçevesinde Çanakkale merkez ve ilçelerde