28 Mart 2024 Perşembe

Cami Kundakçısı Yakalandı

Çanakkale'deki Baklacı Camisi'ni yakan kişi yakalandı. Barbaros Mahallesi'nde 1955 yılında inşa edilen Baklacı Camisi, sabaha karşı bir kundakçı tarafından ateşe verilmiş ve camii kullanılamaz hale gelmişti. Polis ekipleri yangının söndürülmesinin ardından çevredeki

Cami Kundakçısı Yakalandı
Haber Giriş Tarihi: 10 Aralık 2017 15:55 Güncel Haberler

Çanakkale’deki Baklacı Camisi’ni yakan kişi yakalandı.

Barbaros Mahallesi’nde 1955 yılında inşa edilen Baklacı Camisi, sabaha karşı bir kundakçı tarafından ateşe verilmiş ve camii kullanılamaz hale gelmişti.

Polis ekipleri yangının söndürülmesinin ardından çevredeki güvenlik kameraları ile MOBESE kayıtlarını inceleyerek şüpheli B.D’nin (25) cami kapısının yanındaki bazı malzemeleri ateşe verdiğini belirledi.

Gözaltına alınan şüphelinin, caminin yanı sıra Bombacı Veli Sokak’ta bulunan metruk bina ile Meriç Sokak’taki bir depoyu da yaktığı tespit edildi.

Şüphelinin akli dengesinin yerinde olmadığı iddia edildi.

Yangının saat 03.30’da meydana geldiğini kaydeden Gökçe, vatandaşlarca fark edildiğini belirterek, “Şu anda yangından mütevellit içeride tahribat var. İnşallah valiliğimiz, müftülüğümüz ve diğer devlet birimleriyle burayı en kısa zamanda asli hüviyetine döndüreceğiz.” dedi.

Paylaş:
Bülent Turan’ın Ramazan Bayramı Mesajı

Güncel Haberler

Bülent Turan’ın Ramazan Bayramı Mesajı

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın Ramazan bayramı

Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nden Fidan Dikimi

Güncel Haberler

Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nden Fidan Dikimi

Çanakkale Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü ile işbirliği yaparak fidan dikme etkinliği

İşbaşı Eğitim Programı Kapsamında 80 İşbaşı

Güncel Haberler

İşbaşı Eğitim Programı Kapsamında 80 İşbaşı

İşbaşı Eğitim Programı kapsamında Çanakkale İŞKUR İl Müdürlüğü ve Yeni Mağazacılık A.Ş. arasında imzalanan protokol çerçevesinde Çanakkale merkez ve ilçelerde