Çanakkale Valisi Muhtarlarla Buluştu

Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, merkeze bağlı köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. İl Genel Meclisi toplantı salonundaki görüşmede, İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü bünyesinde muhtarlıklarla birlikte yürütülen işlerle ilgili

Çanakkale Valisi Muhtarlarla Buluştu
Haber Giriş Tarihi: 23 Eylül 2017 19:07 Güncel Haberler

Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, merkeze bağlı köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

İl Genel Meclisi toplantı salonundaki görüşmede, İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü bünyesinde muhtarlıklarla birlikte yürütülen işlerle ilgili olarak, İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürü Sevil Yüksel bilgi verdi.

Ardından İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan Mekansal Adres Kayıt Sistemi (MAKS) Veri Üretimi ve Yaygınlaştırma Projesinin saha ve sistem üzerinde entegrasyonunun sağlanmasıyla ilgili projenin Çanakkale Sorumlusu Ozan Öztürk bir sunum yaptı.

Toplantıda Vali Orhan Tavlı, merkez köy ve mahalle muhtarlarının gündeme taşıdığı taleplerle ilgili yetkililere çeşitli talimatlar verdi.

Toplantıya, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdullah Köklü, İl Emniyet Müdürü Celal Sel, İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Taşçı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Erdem Karadağ ile Afet ve Acil Durum Müdürü Levent Yılmaz katıldı.

Paylaş:
Bülent Turan’ın Ramazan Bayramı Mesajı

Güncel Haberler

Bülent Turan’ın Ramazan Bayramı Mesajı

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın Ramazan bayramı

Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nden Fidan Dikimi

Güncel Haberler

Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nden Fidan Dikimi

Çanakkale Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü ile işbirliği yaparak fidan dikme etkinliği

İşbaşı Eğitim Programı Kapsamında 80 İşbaşı

Güncel Haberler

İşbaşı Eğitim Programı Kapsamında 80 İşbaşı

İşbaşı Eğitim Programı kapsamında Çanakkale İŞKUR İl Müdürlüğü ve Yeni Mağazacılık A.Ş. arasında imzalanan protokol çerçevesinde Çanakkale merkez ve ilçelerde