Çanakkale Valisinden Yeni Yıl Mesajı

Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, yeni yıl girmemiz sebebiyle bir mesaj yayımladı. Vali Orhan Tavlı yayımladığı mesajında, geçtiğimiz yılı geride bırakarak büyük coşku ve umutla yeni bir yıla girecek olmanın heyecanını yaşadıklarını

Çanakkale Valisinden Yeni Yıl Mesajı
Haber Giriş Tarihi: 31 Aralık 2017 20:56 Güncel Haberler

Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, yeni yıl girmemiz sebebiyle bir mesaj yayımladı.

Vali Orhan Tavlı yayımladığı mesajında, geçtiğimiz yılı geride bırakarak büyük coşku ve umutla yeni bir yıla girecek olmanın heyecanını yaşadıklarını ifade etti.

Mesajında, devletin ve milletin gönlünde müstesna bir yere sahip olan Çanakkale’nin huzur ve güvenliği başta olmak üzere her anlamda daha yaşanabilir bir şehir haline gelmesi için, kamu kurum ve kuruluşları ile vatandaşlarla el birliğiyle çalışılan bir yılı geride bıraktıklarını hatırlatan Vali Tavlı, mesajında şunları ifade etti.
“İlimiz için özel ve anlamlı bir yıl olacak 2018’de Çanakkale sahip olduğu tarihi, doğal, turistik, kültürel zenginlikleriyle daha da ön plana çıkacaktır. Troia’nın UNESCO Dünya Mirası Listesine girmesinin 20. yılı olması nedeniyle Kültür ve Turizm Bakanlığımız tarafından 2018 yılı “Troia Yılı” ilan edilmiştir. Sadece ilimiz için değil ülkemiz ve dünya açısından da önemli bir kültür mirası olan Troia Antik Kenti, 2018 yılında tamamlanacak olan Troia Müzesiyle ilimizin tanıtımına ve turizm potansiyeline önemli bir katkı sağlayacaktır.

2018 yılının bölgesel ve küresel önemi artarak devam eden ülkemizin çok daha güçlü ve müreffeh olması için milli birlik ve beraberlik içerisinde azim ve kararlılıkla çalışacağımız bir yıl olmasını diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, yeni yılın ülkemize ve dünyaya; sağlık, mutluluk, huzur getirmesini umuyor, tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyorum.”

Paylaş:
Bülent Turan’ın Ramazan Bayramı Mesajı

Güncel Haberler

Bülent Turan’ın Ramazan Bayramı Mesajı

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın Ramazan bayramı

Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nden Fidan Dikimi

Güncel Haberler

Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nden Fidan Dikimi

Çanakkale Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü ile işbirliği yaparak fidan dikme etkinliği

İşbaşı Eğitim Programı Kapsamında 80 İşbaşı

Güncel Haberler

İşbaşı Eğitim Programı Kapsamında 80 İşbaşı

İşbaşı Eğitim Programı kapsamında Çanakkale İŞKUR İl Müdürlüğü ve Yeni Mağazacılık A.Ş. arasında imzalanan protokol çerçevesinde Çanakkale merkez ve ilçelerde