Çanakkale’liler Ankara’da Resim Sergisinde

AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Ankara’da resim sergi açılışına katıldı. Ressam Rukiye Üstündağ’ın 25. sanat yılında Sheraton Ankara Hotel & Convention Center da düzenlediği resim sergisine AK Parti

Çanakkale’liler Ankara’da Resim Sergisinde
Haber Giriş Tarihi: 14 Aralık 2017 13:05 Güncel Haberler

AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Ankara’da resim sergi açılışına katıldı.
Ressam Rukiye Üstündağ’ın 25. sanat yılında Sheraton Ankara Hotel & Convention Center da düzenlediği resim sergisine AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ve beraberindekilerle birlikte katıldı.
Turan Açılışta yaptığı konuşmada “Bu gün çok anlamlı, yürekli bir sanat etkinliği için bir aradayız. Tarihin tahtına kök salmış kutlu bir milletin daldan dala pistten piste yansımasına bu gün şahitlik ediyoruz. Emekleriyle yazılarıyla resimleriyle yakından takip ettiğimiz sevdiğimiz saydığımız kıymetli sanatçımız, aynı zamanda Çanakkale sevdalısı. Bir Çanakkale vekili olarak burada olmaktan büyük onur duyuyorum. Bu gün birçok tarihi resmiyle sanatıyla günümüze yansıtan eserlerini incelemek, izlemek için siz sanat severlerle birlikte olduk. Ben öncelikle Rukiye hanımı tebrik ediyorum eserleriyle gurur duyuyoruz onu Çanakkale’de müşavir etmekten büyük onur duyuyoruz. 25 yılı geride bırakmış olmakla beraber daha nice uzun yıllar diliyoruz kendisine, inşallah emekleri ve eserleriyle katkı sağlayacak bu güzel çalışmaları nesilden nesile aktaracak. Biz bu toprakların kıymetini biliyoruz bu topraklarda çok farklı medeniyetlerin barış, huzur içerisinde dünyaya örnek olarak uzun yıllar yaşadığını biliyoruz. Aynı zamanda Rukiye hanımım bu gün bu eserleri sergilerken elde edecek gelirin bir kısmını şehit ailelerine benzer vakıf ve derneklere bağışlayacak olmasına ayrıca gurur duyuyoruz. “dedi.
Sanatta 25 yılı dolduran Ressam Rukiye Üstündağ konuşmasında, bu güne kadar bir çok değişik yerlerde resim sanat sergisi açtığını 25. yılındaki sergisini Ankara’da açtığını dile getirerek sergiye gelen AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’a ve sponsorlara çok teşekkür ettiğini ve sergi çalışmalarına çeşitli illerde devam edeceğini dile getirdi.
Programın sonunda Ressam yazar Rukiye Üstündağ tarafından sponsor olan GESTAŞ genel müdürü Volkan Uslu’ya, Erayefe Gayrimenkul adına Ayhan Zeybek’e ve NG Deniz taşımacılık adına Rüçhan Özer’e programa katılımlarından dolayı da AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’a plaket verildi.

Paylaş:
Bülent Turan’ın Ramazan Bayramı Mesajı

Güncel Haberler

Bülent Turan’ın Ramazan Bayramı Mesajı

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın Ramazan bayramı

Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nden Fidan Dikimi

Güncel Haberler

Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nden Fidan Dikimi

Çanakkale Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü ile işbirliği yaparak fidan dikme etkinliği

İşbaşı Eğitim Programı Kapsamında 80 İşbaşı

Güncel Haberler

İşbaşı Eğitim Programı Kapsamında 80 İşbaşı

İşbaşı Eğitim Programı kapsamında Çanakkale İŞKUR İl Müdürlüğü ve Yeni Mağazacılık A.Ş. arasında imzalanan protokol çerçevesinde Çanakkale merkez ve ilçelerde