25 Nisan 2024 Perşembe

Dikkat: Şiddetli Yağış Geliyor

Çanakkale için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı vatandaşların tedbir alması konusunda uyarı yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, yarın Trakya'da görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanağın, Edirne ve Kırklareli çevrelerinde

Dikkat: Şiddetli Yağış Geliyor
Haber Giriş Tarihi: 06 Ekim 2017 14:21 Güncel Haberler

Çanakkale için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı vatandaşların tedbir alması konusunda uyarı yapıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, yarın Trakya’da görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanağın, Edirne ve Kırklareli çevrelerinde öğle ve gece saatleri arasında kuvvetli, yer yer çok kuvvetli (30-60 kilogram/metrekare) olması bekleniyor.

Yağışların, Tekirdağ çevrelerinde ise öğle ile gece saatleri arasında kuvvetli (21-50 kilogram/metrekare) olacağı öngörülüyor.

Çanakkale çevrelerinde, yarın akşam ile gece saatleri arasında kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanağın (21-50 kilgramo/metrekare) görüleceği tahmin ediliyor.

Sağanak ve gök gürültülü sağanağın, pazar sabaha kadar Antalya ve batı ilçelerinde (Kemer, Kumluca, Finike, Kale, Kaş), yarın gece ile pazar öğle saatleri arasında Antalya ve doğu ilçelerinde (Serik, Manavgat, İbradı, Akseki, Gündoğmuş, Alanya) çok kuvvetli (50-75 kilogram/metrekare) olması bekleniyor.

Meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksama gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli davranılması gerekiyor.

Paylaş:
Bülent Turan’ın Ramazan Bayramı Mesajı

Güncel Haberler

Bülent Turan’ın Ramazan Bayramı Mesajı

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın Ramazan bayramı

Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nden Fidan Dikimi

Güncel Haberler

Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nden Fidan Dikimi

Çanakkale Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü ile işbirliği yaparak fidan dikme etkinliği

İşbaşı Eğitim Programı Kapsamında 80 İşbaşı

Güncel Haberler

İşbaşı Eğitim Programı Kapsamında 80 İşbaşı

İşbaşı Eğitim Programı kapsamında Çanakkale İŞKUR İl Müdürlüğü ve Yeni Mağazacılık A.Ş. arasında imzalanan protokol çerçevesinde Çanakkale merkez ve ilçelerde