Fırtına Hayatı Olumsuz Etkiliyor

Çanakkale Boğazı'nda kuvvetli fırtına ve sağanak, deniz ulaşımını olumsuz etkiliyor. Kentte gece yarısı başlayan ve sabah saatlerinde etkisini artıran fırtına ve sağanak görüş mesafesinin azalmasına neden oldu. Alınan bilgiye göre, dün gece

Fırtına Hayatı Olumsuz Etkiliyor
Haber Giriş Tarihi: 10 Aralık 2017 13:17 Güncel Haberler

Çanakkale Boğazı’nda kuvvetli fırtına ve sağanak, deniz ulaşımını olumsuz etkiliyor.

Kentte gece yarısı başlayan ve sabah saatlerinde etkisini artıran fırtına ve sağanak görüş mesafesinin azalmasına neden oldu.
Alınan bilgiye göre, dün gece başlayan ve sabah saatlerinde etkisini artıran lodosun saatteki hızı zaman zaman 70 kilometreyi buldu.
Kuzey Ege’de dün gece yarısından itibaren etkisini arttıran lodos Çanakkale’nin Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu beldesinde hayatı olumsuz etkiledi. Sağanak ile birlikte etkisini sürdüren lodos nedeniyle bölgede avlanan balıkçılar Küçükkuyu balıkçı barınağına sığınırken büyük dalgalar sahil şeridindeki evlerin duvarlarına vurdu.

Çanakkale Boğazı ile adalar arasında deniz ulaşımını sağlayan GESTAŞ AŞ, bölgedeki fırtına nedeniyle bu gece Bozcaada’dan Geyikli’ye saat 22.00’de, Geyikli’den Bozcaada’ya ise 23.00’te yapılması planlanan seferleri iptal etti.

Şirket, yarın sabah Bozcaada’dan Geyikli’ye 07.15 ile Geyikli’den Bozcaada’ya yapılacak 08.00 seferlerini de olumsuz hava şartları nedeniyle programdan kaldırdı.

Yetkililer, iptal edilen hatlardaki seferlerin hava muhalefetinin normale dönmesinin ardından başlayacağını, diğer hatlardaki seferlerin ise tarifede belirtilen saatlerde gerçekleştirildiğini kaydetti.

Paylaş:
Bülent Turan’ın Ramazan Bayramı Mesajı

Güncel Haberler

Bülent Turan’ın Ramazan Bayramı Mesajı

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın Ramazan bayramı

Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nden Fidan Dikimi

Güncel Haberler

Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nden Fidan Dikimi

Çanakkale Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü ile işbirliği yaparak fidan dikme etkinliği

İşbaşı Eğitim Programı Kapsamında 80 İşbaşı

Güncel Haberler

İşbaşı Eğitim Programı Kapsamında 80 İşbaşı

İşbaşı Eğitim Programı kapsamında Çanakkale İŞKUR İl Müdürlüğü ve Yeni Mağazacılık A.Ş. arasında imzalanan protokol çerçevesinde Çanakkale merkez ve ilçelerde