Hemşehrilerimize Modern Hizmet Sunmak İçin Çalışıyoruz

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Çanakkale'nin bütününde yaptıkları çalışmalarla kent halkına modern bir hizmet sunmaya çalıştıklarını bildirdi. Turan, yaptığı yazılı açıklamada, Çanakkale'deki yatırımları anlattı. Gelibolu’ya yapımı planlanan Toplum Sağlığı Merkezi, Aile

Hemşehrilerimize Modern Hizmet Sunmak İçin Çalışıyoruz
Haber Giriş Tarihi: 23 Ekim 2017 19:25 Güncel Haberler

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Çanakkale’nin bütününde yaptıkları çalışmalarla kent halkına modern bir hizmet sunmaya çalıştıklarını bildirdi.

Turan, yaptığı yazılı açıklamada, Çanakkale’deki yatırımları anlattı.

Gelibolu’ya yapımı planlanan Toplum Sağlığı Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu için son noktaya gelindiğini ifade eden Turan, projesi tamamlanan sağlık kompleksi için ihale tarihi beklendiğini belirtti.

Şehrin her bir noktasında modern hizmetler olmasını istediklerine işaret eden Turan, açıklamasında şunları kaydetti:

“Şehrin her bir noktasında hemşehrilerimize modern hizmet sunmak için çalışıyoruz. Gelibolu’muzda yeni bir sağlık merkezini hizmete sunmaya hazırlanıyoruz. İçerisinde Toplum Sağlığı Merkezinin, Aile Sağlığı Merkezinin ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunun olucağı geniş imkanların yer aldığı bir kompleksi hayata geçireceğiz. Toplam kapalı alanı yaklaşık 2 bin 800 metrekare olan hizmet binası ile ilimiz modern bir sağlık hizmeti sunulan binaya sahip olacaktır. Şuanda projesi tamamlanan binamızın çalışmalarının başlaması için önümüzde ki günlerde ihalesi yapılacak. Yaklaşık 1 yıl içerisinde tamamlanmasını ön gördüğümüz binamızın en kısa sürede hemşehrilerimizin hizmetine sunmak için çalışacağız. Şimdiden Gelibolumuza ve şehrimize hayırlı olmasını dilerim. Çanakkale her alanda göç veren değil göç alan şehir konumuna gelecektir.”

Paylaş:
Bülent Turan’ın Ramazan Bayramı Mesajı

Güncel Haberler

Bülent Turan’ın Ramazan Bayramı Mesajı

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın Ramazan bayramı

Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nden Fidan Dikimi

Güncel Haberler

Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nden Fidan Dikimi

Çanakkale Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü ile işbirliği yaparak fidan dikme etkinliği

İşbaşı Eğitim Programı Kapsamında 80 İşbaşı

Güncel Haberler

İşbaşı Eğitim Programı Kapsamında 80 İşbaşı

İşbaşı Eğitim Programı kapsamında Çanakkale İŞKUR İl Müdürlüğü ve Yeni Mağazacılık A.Ş. arasında imzalanan protokol çerçevesinde Çanakkale merkez ve ilçelerde