Kaşdemir, Alan Kılavuzları ve Rehberlerle Görüştü

Kültür ve Turizm Bakanlığı Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı yöneticileri, bölgede çalışan alan kılavuzları ve profesyonel rehberler ile bir araya geldi. Kentteki bir restoranda düzenlenen yemeğe, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi

Kaşdemir, Alan Kılavuzları ve Rehberlerle Görüştü
Haber Giriş Tarihi: 25 Ekim 2017 22:09 Güncel Haberler

Kültür ve Turizm Bakanlığı Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı yöneticileri, bölgede çalışan alan kılavuzları ve profesyonel rehberler ile bir araya geldi.

Kentteki bir restoranda düzenlenen yemeğe, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Başkan Yardımcısı Zülküf Memiş, İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Dokuz, Çanakkale Bölgesel Turist Rehberleri Odası Başkanı Adem Biçer ile çok sayıda rehber ve alan kılavuzu katıldı.

Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, burada yaptığı konuşmada, başkanlık olarak tarihi yarımadadaki müstesna toprakları hep beraber daha iyiye götürebilme gayretinde olduklarını söyledi.

Bu konuda birlikte istişareler yaptıklarını anlatan İsmail Kaşdemir, “Uzun zamandan beri bu güzel topraklara hizmet etmiş ne kadar hizmetkar, emektar varsa bir araya gelmek istedik. Gördüğümüz bu tablo bizlere Çanakkale söz konusu olduğu zaman insanların nasıl kolayca bir araya gelebildiğini gösterdi.

Bundan dolayı çok önemsiyoruz. Alan Başkanlığı olarak alanda resmi görevliler olabiliriz ama biliyoruz ki orada bir görev makam mevki ayrılığı olmaksızın her birimiz hizmet etmekten görev almaktan o coğrafyada havayı tenefüs etmekten bile büyük onur duyuyoruz.” diye konuştu.

Yemeğe katılanlara tarihi alan rehberi kitapları hediye edildi.

Paylaş:
Bülent Turan’ın Ramazan Bayramı Mesajı

Güncel Haberler

Bülent Turan’ın Ramazan Bayramı Mesajı

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın Ramazan bayramı

Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nden Fidan Dikimi

Güncel Haberler

Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nden Fidan Dikimi

Çanakkale Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü ile işbirliği yaparak fidan dikme etkinliği

İşbaşı Eğitim Programı Kapsamında 80 İşbaşı

Güncel Haberler

İşbaşı Eğitim Programı Kapsamında 80 İşbaşı

İşbaşı Eğitim Programı kapsamında Çanakkale İŞKUR İl Müdürlüğü ve Yeni Mağazacılık A.Ş. arasında imzalanan protokol çerçevesinde Çanakkale merkez ve ilçelerde