Şehit Ailelerine Ziyarette Bulundu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çanakkale'nin Gelibolu ve Eceabat ilçelerinde şehit ailelerine ziyarette bulundu. Kılıçdaroğlu, Adalet Kurultayı'nın üçüncü gününde Gelibolu Yarımadası'ndaki Kocadere köyünde kurulan kamp alanında "Eğitimde Adalet "

Şehit Ailelerine Ziyarette Bulundu
Haber Giriş Tarihi: 04 Eylül 2017 15:15 Güncel Haberler

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çanakkale’nin Gelibolu ve Eceabat ilçelerinde şehit ailelerine ziyarette bulundu.

Kılıçdaroğlu, Adalet Kurultayı’nın üçüncü gününde Gelibolu Yarımadası’ndaki Kocadere köyünde kurulan kamp alanında “Eğitimde Adalet ” konulu paneli izledi.

Kılıçdaroğlu daha sonra Gelibolu ilçesinde, Şırnak’ta askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Binbaşı Koray Onay’ın ailesini ziyaret etti.

Ziyaretin ardından gazetecilere açıklama yapan Kılıçdaroğlu, şehit ailesine başsağlığı dilediğini ifade etti.

Kılıçdaroğlu, “Şehidimize Allah’tan rahmet diledik, duamızı okuduk. Allah’tan sabır diledik ve şunu söyledik; Allah kimseye evlat acısı vermesin çünkü acıların en büyüğü evlat acısı.” diye konuştu.

Daha sonra Kılıçdaroğlu ve beraberindeki Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, milletvekilleri ve bazı partililer, Gelibolu Belediyesine ziyarette bulundu. Belediye Başkanı Mustafa Özacar, Kılıçdaroğlu’na ilçedeki çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ziyaretin ardından Kılıçdaroğlu, Eceabat ilçesinde, 15 Şubat 1996’da bir helikopter kazası sonucu şehit olan Astsubay Ahmet Toprakkarıştıran’ın ailesini ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, evin önünde kendisini bekleyen vatandaşlarla da sohbet edip, çocukları sevdi.

Kılıçdaroğlu, daha sonra kamp alanındaki karavanına geçerek dinlenmeye çekildi.

Paylaş:
Bülent Turan’ın Ramazan Bayramı Mesajı

Güncel Haberler

Bülent Turan’ın Ramazan Bayramı Mesajı

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın Ramazan bayramı

Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nden Fidan Dikimi

Güncel Haberler

Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nden Fidan Dikimi

Çanakkale Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü ile işbirliği yaparak fidan dikme etkinliği

İşbaşı Eğitim Programı Kapsamında 80 İşbaşı

Güncel Haberler

İşbaşı Eğitim Programı Kapsamında 80 İşbaşı

İşbaşı Eğitim Programı kapsamında Çanakkale İŞKUR İl Müdürlüğü ve Yeni Mağazacılık A.Ş. arasında imzalanan protokol çerçevesinde Çanakkale merkez ve ilçelerde