Bülent Turan’dan Bayramlaşma Uygulaması

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan her bayram farklı bir camide, farklı bir köyde, ilçede bayram namazını kılma uygulamasına devam ediyor. Çanakkale'nin Lapseki ilçesine bağlı Subaşı köyünde bayram namazını kılan Turan,

Bülent Turan’dan Bayramlaşma Uygulaması
Haber Giriş Tarihi: 04 Eylül 2017 22:04 Lapseki Haberleri

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan her bayram farklı bir camide, farklı bir köyde, ilçede bayram namazını kılma uygulamasına devam ediyor.

Çanakkale’nin Lapseki ilçesine bağlı Subaşı köyünde bayram namazını kılan Turan, namazın ardından cemaatle bayramlaştı, vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Turan, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, mübarek Kurban Bayramı’nı idrak ettiklerini belirterek, tüm Müslüman aleminin bayramını tebrik ettiğini söyledi.
“Bu ülke üzerinde hesabı olan, taşeronluk görevi yapan kim varsa hem bu bayram sabahı hatırına hem de bu milletin hatırına Allah bunlara imkan vermesin. Allah ülkemize, milletimize zeval vermesin.” dedi.
Her bayram farklı bir camide namaz kılıp vatandaşlarla bir araya geldiklerini ifade eden Turan, şöyle konuştu:

“Öncelikle tüm milletimizin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum. Biz Çanakkale’de bayram namazını her bayram farklı bir camide, farklı bir köyde, ilçede kılmak adetimize devam ediyoruz. Bu bayramda Lapseki ilçemize bağlı Subaşı köyünde kıldık namazımızı. Vatandaşlarımız ile bayramlaşıp ayrıca sorunlarını dinleyip sohbet ediyoruz. İstiyoruz ki ülkemizin dört bir tarafında huzur olsun. Ülkemizin doğusunda batısında buradaki kardeşlik ortamı olsun. Bu ülke üzerinde hesabı olan, taşeronluk görevi yapan kim varsa hem bu bayram sabahı hatırına hem de bu milletin hatırına Allah bunlara imkan vermesin. Allah ülkemize, milletimize zeval vermesin.”

Grup Başkanvekili Turan’a, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ve AK Parti İlçe Başkanı Halil Özer de eşlik etti.

Paylaş:
Yardım Tırı Elazığ’a Gönderildi

Lapseki Haberleri

Yardım Tırı Elazığ’a Gönderildi

Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından Lapseki Belediyesi tarafından toplanan yardımlar depremzedelere

13 Yaşındaki Öğrenciye Teşekkür Belgesi

Lapseki Haberleri

13 Yaşındaki Öğrenciye Teşekkür Belgesi

Kumbarasında biriktirdiği tüm parasını depremzedelere bağış için harcayan 13 yaşında ki Ahmet Samet Sarı Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz tarafından

7. Sınıf Öğrencisinden Örnek Davranış

Lapseki Haberleri

7. Sınıf Öğrencisinden Örnek Davranış

Lapseki Belediyesi’nin depremzedeler için başlattığı yardım kampanyasında 7. sınıf öğrencisi Ahmet Samet Sarı’dan örnek