20 Nisan 2024 Cumartesi

17. Dönem Siyaset Akademisi

AK Parti Çanakkale İl Başkanlığının düzenlediği 17. Dönem Siyaset Akademisi, AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'ın verdiği dersle başladı. İlim Yayma Cemiyeti Çanakkale Şubesi'nde düzenlenen ve basına kapalı yapılan akademiye AK

17. Dönem Siyaset Akademisi
Haber Giriş Tarihi: 18 Mayıs 2017 2:16 Siyaset Haberleri

AK Parti Çanakkale İl Başkanlığının düzenlediği 17. Dönem Siyaset Akademisi, AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın verdiği dersle başladı.

İlim Yayma Cemiyeti Çanakkale Şubesi’nde düzenlenen ve basına kapalı yapılan akademiye AK Parti Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Babacanoğlu, Kadın Kolları Başkanı Saime Aydoğan ile partililer katıldı.

Akademinin ilk dersini veren AK Parti Grup Başkanvekili Turan, çıkışta gazetecilere yaptığı açıklamada, siyaset akademisinin, partilerinin en kıymetli halkalarından bir tanesi olduğunu söyledi.

Bunun bir marka haline geldiğini ifade eden Turan, şöyle konuştu:

“Siyaseti daha bilinçli, akademik yapmak için bir vesile her ilimizde açılan bu akademi sayesinde bir çok arkadaşımız, kendilerini bir çok değişik konularda daha bilgili hale getirebiliyor. Çok kıymetli hocalarımızdan, siyasetçilerimizden, akademisyenlerimizden değişik konularla ilgili, değişik başlıklarla ilgili dersler alabiliyorlar. Diploması olan ileride yapacağımız çalışmalarımızda meclis üyelikler, yönetim kurulu üyeliklerinde daha öne çıkma imkanı bulabiliyorlar, daha akademik hale gelebiliyorlar. O yüzden ben emeği geçen başta il başkanımız olmak üzere tüm ekibi kutluyorum. Bugün ilk dersimizi arkadaşlarımıza vermiş olduk. Her partinin çalışması vardır. Ama AK Parti’nin farklı değerleri vardır. Bu farklı değerler adına da güzel bir hatıra olduğunu düşünüyorum.”

Paylaş:
Deva Partisi Çanakkale İl Başkanı Koronavirüs Açıklaması

Siyaset Haberleri

Deva Partisi Çanakkale İl Başkanı Koronavirüs Açıklaması

Deva Partisi Çanakkale İl Başkanı Berkan Karaca Çanakkale’de hızla artan koronavirüs vakaları ile ilgili açıklamalarda

Turan: Annelere Destek Olmak Sizi İnsan Yapar

Siyaset Haberleri

Turan: Annelere Destek Olmak Sizi İnsan Yapar

AK Parti TBMM Grup Başkanvekili Bülent Turan, Çanakkale'nin Ezine ilçesinde bir restoranda sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlarla bir araya

Bülent Turan: CHP’li İsimleri Tek Tek Açıklayacağım

Siyaset Haberleri

Bülent Turan: CHP’li İsimleri Tek Tek Açıklayacağım

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Çanakkale'deki ziyaretleri kapsamında, Gelibolu Yarımadası'nda görevli köy muhtarları ile Gelibolu Öğretmenevi'nde bir araya geldi.