Adalet Kurultayı: “Seçimde Adalet”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adalet Kurultayının düzenlendiği Gelibolu Yarımadası'ndaki Kocadere köyünde kurulan kamp alanında "Hafıza Sokağı'nın" açılışını yaptı. Kurultayın ikinci gününde Gelibolu Yarımadası'ndaki Kocadere köyünde kurulan kamp alanında "Seçimde Adalet"

Adalet Kurultayı: “Seçimde Adalet”
Haber Giriş Tarihi: 01 Eylül 2017 13:52 Siyaset Haberleri

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adalet Kurultayının düzenlendiği Gelibolu Yarımadası’ndaki Kocadere köyünde kurulan kamp alanında “Hafıza Sokağı’nın” açılışını yaptı.

Kurultayın ikinci gününde Gelibolu Yarımadası’ndaki Kocadere köyünde kurulan kamp alanında “Seçimde Adalet” konulu paneli izledikten sonra, Türkiye’de yaşanan önemli olayların yazılı ve görsel olarak sergilendiği “Hafıza Sokağı’nın” açılışını yaptı.

Açılış öncesi, basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, Hafıza Sokağı sayesinde geçmişte yaşanan kötü olayların tekrar hatırlanacağını söyledi.

Sokakta örnekleri gösterilen olaylardan ders çıkarılarak aynılarının tekrarlanmamasını umut ettiklerini vurgulayan Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:

“Adaleti sadece kendimiz, bu toplantıya, kurultaya katılanlar için değil, 80 milyon için adalet istiyoruz. Geçmişte yaşadığımız büyük adaletsizliklerden örnekler, bu sokakta görülecektir. Hafızalarımız yenilenecektir. Umarız Türkiye’de bu tür adaletsizlikler bir daha hiç olmamış olur. Hep birlikte açalım, hep birlikte gezelim, hep birlikte üzülelim ve hep birlikte geleceğe umutla bakalım. Çünkü bu tür adaletsizlikleri ülkede istemiyoruz. Teşekkür ederim.”

Konuşmanın ardından Hafıza Sokağı’nı gezen Kılıçdaroğlu, daha sonra karavanına geçerek dinlenmeye çekildi.

Paylaş:
Deva Partisi Çanakkale İl Başkanı Koronavirüs Açıklaması

Siyaset Haberleri

Deva Partisi Çanakkale İl Başkanı Koronavirüs Açıklaması

Deva Partisi Çanakkale İl Başkanı Berkan Karaca Çanakkale’de hızla artan koronavirüs vakaları ile ilgili açıklamalarda

Turan: Annelere Destek Olmak Sizi İnsan Yapar

Siyaset Haberleri

Turan: Annelere Destek Olmak Sizi İnsan Yapar

AK Parti TBMM Grup Başkanvekili Bülent Turan, Çanakkale'nin Ezine ilçesinde bir restoranda sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlarla bir araya

Bülent Turan: CHP’li İsimleri Tek Tek Açıklayacağım

Siyaset Haberleri

Bülent Turan: CHP’li İsimleri Tek Tek Açıklayacağım

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Çanakkale'deki ziyaretleri kapsamında, Gelibolu Yarımadası'nda görevli köy muhtarları ile Gelibolu Öğretmenevi'nde bir araya geldi.