20 Nisan 2024 Cumartesi

AK Parti Biga ve Bayramiç Kongreleri Tamamlandı

AK Parti'nin Biga ve Bayramiç ilçe kongreleri tamamlandı. Biga Ticaret ve Sanayi Odası'ndaki kongreye AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, İl Başkanı Yeşim Karadağ, belediye ve il

AK Parti Biga ve Bayramiç Kongreleri Tamamlandı
Haber Giriş Tarihi: 28 Eylül 2017 12:11 Siyaset Haberleri

AK Parti’nin Biga ve Bayramiç ilçe kongreleri tamamlandı.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası’ndaki kongreye AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, İl Başkanı Yeşim Karadağ, belediye ve il genel meclis üyeleri katıldı.

Kongrede 426 kayıtlı delegeden 311’i sandık başına giderken, 3 oyun geçersiz, 308 oyun geçerli sayıldığı kongrede 262 oy alan Ahmet Şahin ilçe başkanlığına seçildi.

Yönetim Kurulu üyeliklerine Ahmet Elbi, Akif Kamış, Vehbi Şenoğlu, Furkan Sezer, İrfan Filiz, Kani Demirtaş, Medine Kırbaş, Mehmet Toy, Mehmet Yılmaz, Mert Mehmet Kurt, Muharrem Bulut, Mustafa Kahyaoğlu, Nail Avcı, Nurettin Duyar, Ömer Kaya, Ömer Yavuz, Saim Yılmaz, Seyfettin Karameşe, Sibel İncirci getirildi.

Bayramiç ilçe kongresi ise belediye düğün salonunda yapıldı.

Kongreye tek aday olarak giren mevcut Başkan Mehmet Demirsöz, yapılan seçimde güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Yeni yönetim ise Mehmet Reşat Özen, Kenan Küçükler, Birol Mutluay, Nurullah Bozkurt, İbrahim Akyüz, Ayşe Keskin, Sümeyra Karayel, Tevfik Darıcı, Ergin Başaran, İsmail Arslan, Hasan Çelik, Nihat Yıldırım, Ahmet Güçlü, Nahit Sevi’den oluştu.

Paylaş:
Deva Partisi Çanakkale İl Başkanı Koronavirüs Açıklaması

Siyaset Haberleri

Deva Partisi Çanakkale İl Başkanı Koronavirüs Açıklaması

Deva Partisi Çanakkale İl Başkanı Berkan Karaca Çanakkale’de hızla artan koronavirüs vakaları ile ilgili açıklamalarda

Turan: Annelere Destek Olmak Sizi İnsan Yapar

Siyaset Haberleri

Turan: Annelere Destek Olmak Sizi İnsan Yapar

AK Parti TBMM Grup Başkanvekili Bülent Turan, Çanakkale'nin Ezine ilçesinde bir restoranda sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlarla bir araya

Bülent Turan: CHP’li İsimleri Tek Tek Açıklayacağım

Siyaset Haberleri

Bülent Turan: CHP’li İsimleri Tek Tek Açıklayacağım

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Çanakkale'deki ziyaretleri kapsamında, Gelibolu Yarımadası'nda görevli köy muhtarları ile Gelibolu Öğretmenevi'nde bir araya geldi.