24 Nisan 2024 Çarşamba

Bülent Turan: “Halk adam edecek sizi adam”

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Bugün Malazgirt Zaferi'nin yıl dönümü. Onların gündeminde yok. Bu millet öğretecek onlara. 18 Mart törenlerine gelmeyenlere nasıl ki şehitliğe gelmeyi öğretti, Fatiha okumayı öğretti,

Bülent Turan: “Halk adam edecek sizi adam”
Haber Giriş Tarihi: 01 Eylül 2017 12:57 Siyaset Haberleri

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, “Bugün Malazgirt Zaferi’nin yıl dönümü. Onların gündeminde yok. Bu millet öğretecek onlara. 18 Mart törenlerine gelmeyenlere nasıl ki şehitliğe gelmeyi öğretti, Fatiha okumayı öğretti, Malazgirt Zaferi’ni de öğretecek.” dedi.

Turan, AK Parti Lapseki 6. Olağan Kongresi’nde yaptığı konuşmada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 18 Mart törenlerine katılmadığını belirterek, terör örgütü FETÖ’nün avukatlığı için Çanakkale’ye geldiğini ifade etti.

AK Parti olarak 15 yıldan beri iktidarda olduklarını anlatan Turan, “Cumhurbaşkanımız her sene aksatmadan 18 Mart törenlerine geldi. Hiç Sayın Kılıçdaroğlu’nun geldiğini duydunuz mu? Ama şimdi referandumdan sonra çıkan tablo onları daha milli yapmaya, daha halkın yanına yaklaştırmaya başladı. Şimdi geldiler Çanakkale’de kurultay yapıyorlar. Ne oldu? Sadece İzmir, Ankara, İstanbul vardı.” diye konuştu.

– “Halk adam edecek sizi adam”

Bunun bir tane sebebinin bulunduğuna değinen Bülent Turan, şunları söyledi:

“16 Nisan referandumu gösterdi ki yüzde 50 artı 1 halka rağmen mümkün değil. Halk adam edecek sizi adam. Yüzde 25’i, 26 yapamadılar. Ama göreceksiniz daha milli olmaya onlarda başlayacak. Bugün Yasin okuyorlar şehitlerimiz için. Aman ne ala, daha çok okusunlar, daha çok Çanakkale’ye gelsinler. Bugün Malazgirt Zaferi’nin yıl dönümü. Onların gündeminde yok. Ama 5-10 sene sonra göreceksiniz Sayın Kılıçdaroğlu Malazgirt’te, Alparslan’a Fatiha okuyacak. Bu millet öğretecek onlara. 18 Mart törenlerine gelmeyenlere nasıl ki şehitliğe gelmeyi öğretti, Fatiha okumayı öğretti, Malazgirt Zaferi’ni de öğretecek.”

Paylaş:
Deva Partisi Çanakkale İl Başkanı Koronavirüs Açıklaması

Siyaset Haberleri

Deva Partisi Çanakkale İl Başkanı Koronavirüs Açıklaması

Deva Partisi Çanakkale İl Başkanı Berkan Karaca Çanakkale’de hızla artan koronavirüs vakaları ile ilgili açıklamalarda

Turan: Annelere Destek Olmak Sizi İnsan Yapar

Siyaset Haberleri

Turan: Annelere Destek Olmak Sizi İnsan Yapar

AK Parti TBMM Grup Başkanvekili Bülent Turan, Çanakkale'nin Ezine ilçesinde bir restoranda sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlarla bir araya

Bülent Turan: CHP’li İsimleri Tek Tek Açıklayacağım

Siyaset Haberleri

Bülent Turan: CHP’li İsimleri Tek Tek Açıklayacağım

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Çanakkale'deki ziyaretleri kapsamında, Gelibolu Yarımadası'nda görevli köy muhtarları ile Gelibolu Öğretmenevi'nde bir araya geldi.