Çanakkale İçin Çalışmalara Devam Edeceğiz

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Görevimizin şehrimiz için ülkemiz için hayırlı olmasını dilerim. Çanakkale'miz için hız kesmeden çalışmalara devam edeceğiz. Emaneti hakkıyla yerine getirmek için gece gündüz çalışacağız." dedi. Turan,

Çanakkale İçin Çalışmalara Devam Edeceğiz
Haber Giriş Tarihi: 15 Kasım 2017 12:38 Siyaset Haberleri

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, “Görevimizin şehrimiz için ülkemiz için hayırlı olmasını dilerim. Çanakkale’miz için hız kesmeden çalışmalara devam edeceğiz. Emaneti hakkıyla yerine getirmek için gece gündüz çalışacağız.” dedi.

Turan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün TBMM’de yapılan grup toplantısında AK Parti Grup başkanvekillerinin belirlenmesinin ardından göreve tekrar seçildiğini hatırlattı.

Bu göreve 2 yıl önce başladığını belirten Turan, şöyle konuştu:

“Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Binali Yıldırım olmak üzere, milletvekili arkadaşlarımızın da takdiriyle göreve tekrar seçildik. Bugüne kadar geçen zaman diliminde ülkemiz için şehrimiz için çalışmalar yaptık. Yoğun meclis gündemine rağmen şehrimizden uzak kalmamaya gayret gösterdik. Mesaimizin büyük çoğunluğunu hemşehrilerimizle bir araya gelmek için harcadık. 2019 yolunda milletimizin 16 Nisan’da takdir ettiği cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin gerekliliklerini yerine getirmek için çaba sarf edeceğiz. Görevimizin şehrimiz için ülkemiz için hayırlı olmasını dilerim. Çanakkale’miz için hız kesmeden çalışmalara devam edeceğiz. Emaneti hakkıyla yerine getirmek için gece gündüz çalışacağız.”

Paylaş:
Deva Partisi Çanakkale İl Başkanı Koronavirüs Açıklaması

Siyaset Haberleri

Deva Partisi Çanakkale İl Başkanı Koronavirüs Açıklaması

Deva Partisi Çanakkale İl Başkanı Berkan Karaca Çanakkale’de hızla artan koronavirüs vakaları ile ilgili açıklamalarda

Turan: Annelere Destek Olmak Sizi İnsan Yapar

Siyaset Haberleri

Turan: Annelere Destek Olmak Sizi İnsan Yapar

AK Parti TBMM Grup Başkanvekili Bülent Turan, Çanakkale'nin Ezine ilçesinde bir restoranda sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlarla bir araya

Bülent Turan: CHP’li İsimleri Tek Tek Açıklayacağım

Siyaset Haberleri

Bülent Turan: CHP’li İsimleri Tek Tek Açıklayacağım

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Çanakkale'deki ziyaretleri kapsamında, Gelibolu Yarımadası'nda görevli köy muhtarları ile Gelibolu Öğretmenevi'nde bir araya geldi.