Çanakkale’nin Heyecanlanması, Coşması Lazım

Milletvekili Turan partililere seslendi, daha çok çalışacaklarını söyledi... “Çanakkale’nin heyecanlanması, coşması lazım” AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, partililere yönelik söyledikleriyle dikkat çekti. AK Parti’nin, CHP gibi değil, falanca

Çanakkale’nin Heyecanlanması, Coşması Lazım
Haber Giriş Tarihi: 09 Eylül 2017 12:04 Siyaset Haberleri

Milletvekili Turan partililere seslendi, daha çok çalışacaklarını söyledi…
“Çanakkale’nin heyecanlanması, coşması lazım”

AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, partililere yönelik söyledikleriyle dikkat çekti. AK Parti’nin, CHP gibi değil, falanca parti gibi değil, bir dava hareketi olduğunu söyleyen Turan, memuruyla, bürokratıyla, muhtarıyla, partilisiyle daha çok çalışmaları gerektiğini belirterek; “Çanakkale’nin heyecanlanması lazım, yürümesi lazım, coşması lazım” dedi.

İl genelinde Kurban Bayramı dolayısıyla çeşitli ziyaretlerde bulunan AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, metal yorgunluğu sadece siyasette olmaması gerektiğinin bir kez daha altını çizdi. Turan, “25 sene aynı caminin imamı var, olmaz arkadaş. 25 sene aynı değerde bürokrat, olmaz arkadaş. Çok başarılıysan yan tarafta da başarılı devam et. Çanakkale’nin heyecanlanması lazım, yürümesi lazım, coşması lazım. Alışkanlıklarımız kural haline gelmeye başlamış. Bu partinin hizmet ederken ki anlayışı, akrabaya kıyak geçmek olmaması lazım. Oğluma iş bulmadın, bırak partiyi. Tayinim olmadı, kız vekile. Bu bizim Ak Parti siyasi ahlakının gereği değildir. Biz kimsenin oğluna iş bulmak için, kimsenin tayinini yapmak için bu darbelere karşı durmadık. Bizim görevimiz, tabi ki iş bulacağız, tabi ki tayin yapacağız. Ama şu yanlış; ‘oğluma iş bulmadın partiyi bırakıyorum’ büyük yanlış. ‘Yönetime girmedim partiyi bırakıyorum’ büyük yanlış. Bu parti CHP gibi değil, falanca parti gibi değil. Biz bir dava hareketiyiz. Hapse girdi çıktı genel başkanımız, zerre duruşunu bozmadı. Yanlış yapıldı, yamuk yapıldı, zerre duruşunu bozmadı. İhanete uğradı, zerre duruşunu bozmadı. Ama mesaisine gelmeyen adamın AK Partililiği olmaz. Eğer 5’te mesai bitiyorsa, AK Partili olmayan memur 5’e kadar çalışması lazım. Ama AK Partili 5 artı, 5 dakika çalışması lazım. Bırakın erken gitmeyi, geç gelmeyi. Daha çok çalışacağız. Memuruyla, bürokratıyla, muhtarıyla, partilisiyle hizmet edeceğiz. Öyle, ben sırtımı dayadım falanca kişiye, ben bam burada, dayım burada, yengem burada yok öyle bir şey. Hep beraber çalışacağız, hakkını vermeye gayret edeceğiz” dedi.

Paylaş:
Deva Partisi Çanakkale İl Başkanı Koronavirüs Açıklaması

Siyaset Haberleri

Deva Partisi Çanakkale İl Başkanı Koronavirüs Açıklaması

Deva Partisi Çanakkale İl Başkanı Berkan Karaca Çanakkale’de hızla artan koronavirüs vakaları ile ilgili açıklamalarda

Turan: Annelere Destek Olmak Sizi İnsan Yapar

Siyaset Haberleri

Turan: Annelere Destek Olmak Sizi İnsan Yapar

AK Parti TBMM Grup Başkanvekili Bülent Turan, Çanakkale'nin Ezine ilçesinde bir restoranda sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlarla bir araya

Bülent Turan: CHP’li İsimleri Tek Tek Açıklayacağım

Siyaset Haberleri

Bülent Turan: CHP’li İsimleri Tek Tek Açıklayacağım

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Çanakkale'deki ziyaretleri kapsamında, Gelibolu Yarımadası'nda görevli köy muhtarları ile Gelibolu Öğretmenevi'nde bir araya geldi.