28 Mart 2024 Perşembe

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Çanakkale’de

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, "Genel başkanımızın atletle çekilmiş resmine taktılar. Efendim, atletle resim varmış. Anadolu insanı o, neye takılıyorsunuz?" dedi. Köse, partisinin Çanakkale İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında,

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Çanakkale’de
Haber Giriş Tarihi: 30 Ağustos 2017 0:43 Siyaset Haberleri

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, “Genel başkanımızın atletle çekilmiş resmine taktılar. Efendim, atletle resim varmış. Anadolu insanı o, neye takılıyorsunuz?” dedi.

Köse, partisinin Çanakkale İl Başkanlığı’nda düzenlediği basın toplantısında, ülkenin 15 Temmuz’da bir darbe girişimiyle karşı karşıya kaldığını anımsatarak, bunun ardından 20 Temmuz’da olağanüstü hal ilan edildiğini belirtti.

Fatma Köse, “15 Temmuz’a hepimiz karşı durduk. Askeriyle, vekiliyle, halkıyla karşı durduk. İğrenç bir darbe girişimiydi çünkü. Bu ülkeye, bağımsızlığımıza yapılmış olan bir darbe girişimiydi. Hiç kimse kusura bakmayacak 20 Temmuz bu ülkeye yapılmış olan ikinci bir darbe girişimidir. Yazıktır bu ülkeye.” ifadelerini kullandı.

– “Adalet Kurultayı”

CHP’nin Çanakkale’de düzenleyeceği adalet kurultayında çeşitli başlıklar altında toplantılar yapacaklarını anlatan Köse, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun adalet yürüyüşüne değindi.

Köse, “Şimdi bir adalet kurultayı yapacağız ve Çanakkale’de, Çanakkale’nin ruhuyla yapacağız. Özgürlüğün kenti, Çanakkale’nin ruhuyla, o nedenle Çanakkale seçildi. O nedenle Çanakkale’nin ruhu yeniden yeşersin diye, bu ülke bağımsızlığına yeniden kavuşsun diye o yüzden Çanakkale seçildi.” diye konuştu.

– Kılıçdaroğlu’nun atletli fotoğrafı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun basında yer alan ve tartışılan “atletli fotoğrafına” ilişkin değerlendirmelerde bulunan Köse, şunları söyledi:

“Genel Başkanımızın atletle çekilmiş resmine taktılar. Efendim, atletle resim varmış. Anadolu insanı o. Neye takılıyorsunuz? Genel başkanımız dün dedi ya ‘Biz adalet diyoruz, onlar atlet diyor.’ Biz adalet arıyoruz. ‘Atletle işimiz yok.’ diyebiliyorlar mı? ‘Bu ülkede adalet var, neden arıyorsunuz?’ diyen hiç kimseyi gördünüz mü? Çünkü meşru zeminlerde bulamadığımız adaleti, artık sokaklarda aramak zorunda kaldık. Çünkü meşru zeminlerde adalet arama kısmı bu ülkede bitmiştir. Parlamento lağvedilmiş ise parlamentodaki milletvekillerinin söz hakkı kısıtlanmışsa, dolayısıyla halkın söz hakkı kısıtlanmışsa, o zaman adaleti arayacak başka bir merci kalmamıştır bu ülkede.”

Paylaş:
Deva Partisi Çanakkale İl Başkanı Koronavirüs Açıklaması

Siyaset Haberleri

Deva Partisi Çanakkale İl Başkanı Koronavirüs Açıklaması

Deva Partisi Çanakkale İl Başkanı Berkan Karaca Çanakkale’de hızla artan koronavirüs vakaları ile ilgili açıklamalarda

Turan: Annelere Destek Olmak Sizi İnsan Yapar

Siyaset Haberleri

Turan: Annelere Destek Olmak Sizi İnsan Yapar

AK Parti TBMM Grup Başkanvekili Bülent Turan, Çanakkale'nin Ezine ilçesinde bir restoranda sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlarla bir araya

Bülent Turan: CHP’li İsimleri Tek Tek Açıklayacağım

Siyaset Haberleri

Bülent Turan: CHP’li İsimleri Tek Tek Açıklayacağım

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Çanakkale'deki ziyaretleri kapsamında, Gelibolu Yarımadası'nda görevli köy muhtarları ile Gelibolu Öğretmenevi'nde bir araya geldi.