20 Nisan 2024 Cumartesi

Durmak Yok Şimdi Çalışma Zamanı

Dün gece AK Parti İl Başkanlığı tarafından Ak Parti Kepez Belde Başkanlığı´na ataması yapılan Alper Altınok, yaptığı ilk açıklamada "Durmak Yok Şimdi Çalıma Zamanı" dedi. Çanakkale’nin Kepez beldesinde bir süredir AK

Durmak Yok Şimdi Çalışma Zamanı
Haber Giriş Tarihi: 18 Mayıs 2017 1:44 Siyaset Haberleri

Dün gece AK Parti İl Başkanlığı tarafından Ak Parti Kepez Belde Başkanlığı´na ataması yapılan Alper Altınok, yaptığı ilk açıklamada “Durmak Yok Şimdi Çalıma Zamanı” dedi.

Çanakkale’nin Kepez beldesinde bir süredir AK Parti belde başkanı ataması yapılmayan ve dün akşam ataması yapılan yeni belde başkanı Alper Altınok, düzenlediği ilk basın açıklamasında “Durmak Yok Şimdi Çalıma Zamanı” diyerek sözlerine şöyle devam etti.
“Öncelikle bu görevi bize layık gören başta vekillerimiz, il başkanımıza buradan teşekkür etmek istiyorum. Kepez kolay bir yer değil kolay bir yer olmamasıyla birlikte belde olmasına rağmen Çanakkale’nin bir çok ilçesinden daha fazla nüfusuna sahip. Daha önce bizde olan bir belediye maalesef kaybettiğimiz bir belediye. Dün akşam atamamız yapıldı bundan sonra tüm Kepez’i kucaklayacak bir yönetim kurulu oluşturup Belediye’yi almaya yönelik çalışmalara başlayacağız Allah utandırmasın inşallah muvaffak oluruz hep birlikte. Kepez´i Çanakkale’den ayrı düşünmemek lazım. Çanakkale ile birleşik bir beldedir Kepez. Buna göre çalışmalarımız olacak.
Kepez´imize her anlamda hayırlı olsun” dedi.

Paylaş:
Deva Partisi Çanakkale İl Başkanı Koronavirüs Açıklaması

Siyaset Haberleri

Deva Partisi Çanakkale İl Başkanı Koronavirüs Açıklaması

Deva Partisi Çanakkale İl Başkanı Berkan Karaca Çanakkale’de hızla artan koronavirüs vakaları ile ilgili açıklamalarda

Turan: Annelere Destek Olmak Sizi İnsan Yapar

Siyaset Haberleri

Turan: Annelere Destek Olmak Sizi İnsan Yapar

AK Parti TBMM Grup Başkanvekili Bülent Turan, Çanakkale'nin Ezine ilçesinde bir restoranda sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlarla bir araya

Bülent Turan: CHP’li İsimleri Tek Tek Açıklayacağım

Siyaset Haberleri

Bülent Turan: CHP’li İsimleri Tek Tek Açıklayacağım

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Çanakkale'deki ziyaretleri kapsamında, Gelibolu Yarımadası'nda görevli köy muhtarları ile Gelibolu Öğretmenevi'nde bir araya geldi.