25 Nisan 2024 Perşembe

Mesele Erdoğan Meselesi Değildir

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Lapseki'ye bağlı köyleri ziyaret etti. Turan, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ve AK Parti Lapseki İlçe Başkanı Halil Özer ile birlikte, Karamusalar, Eçialan ve Balcılar

Mesele Erdoğan Meselesi Değildir
Haber Giriş Tarihi: 18 Mayıs 2017 1:30 Siyaset Haberleri

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Lapseki’ye bağlı köyleri ziyaret etti.

Turan, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ve AK Parti Lapseki İlçe Başkanı Halil Özer ile birlikte, Karamusalar, Eçialan ve Balcılar köyleri ile Umurbey beldesini ziyaret edip vatandaşlarla görüştü.

Köy kahvehanelerinde vatandaşlarla çay içip sorun ve sıkıntılarını dinleyen Turan, köylere yönelik yatırımların tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

Bülent Turan, Balcılar köyünde kanalizasyon şebeke hattı ile 500 kişilik fosseptik ve bağlantı hattı ve doğal arıtma tesisi inşaatının tamamlandığını belirterek, bunun çevreye örnek bir tesis olduğunu bildirdi.

15 Temmuz akşamı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından gerçekleştirilen darbe girişiminde Türk Milleti tarafından büyük bir destan yazıldığını anlatan Turan, “15 Temmuz, Çanakkale gibi, Kutül Amare gibi, Milli Mücadele gibi büyük bir direniştir.” dedi.

Darbe kalkışmasının ilk dakikasından itibaren süreci yakından takip ettiklerine işaret eden Turan, Çanakkale halkının meydanları hiç boş bırakmadığını anımsattı.

Bunun siyasi bir mesele olmadığını her fırsatta yinelediklerini kaydeden Turan, şöyle devam etti:

“Biz her seferinde şunu söyledik. Mesele AK Parti veya Tayyip Erdoğan meselesi değildir. Bir kez daha gördük ki topyekün milleti hedef alan paralel çete yine milletin canına, milletin geleceğine kastetti. Milletimiz dik duruş sergilemeseydi bugün farklı bir durumla karşı karşıyaydık.”

Hiçbir darbede meclisin bombalanmadığını, tanklarla millete ateş açılmadığını anımsatan Turan, “Bu darbe değil, olsa olsa millete savaş ilanıdır. Bunu yapanlar bu toprakların insanları olamaz. Aklını bir meczupa kiraya verenler neler yapabileceğini bir kez daha gördük. Allah milletimizi bu vatan düşmanlarından korusun.” diye konuştu.

Paylaş:
Deva Partisi Çanakkale İl Başkanı Koronavirüs Açıklaması

Siyaset Haberleri

Deva Partisi Çanakkale İl Başkanı Koronavirüs Açıklaması

Deva Partisi Çanakkale İl Başkanı Berkan Karaca Çanakkale’de hızla artan koronavirüs vakaları ile ilgili açıklamalarda

Turan: Annelere Destek Olmak Sizi İnsan Yapar

Siyaset Haberleri

Turan: Annelere Destek Olmak Sizi İnsan Yapar

AK Parti TBMM Grup Başkanvekili Bülent Turan, Çanakkale'nin Ezine ilçesinde bir restoranda sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlarla bir araya

Bülent Turan: CHP’li İsimleri Tek Tek Açıklayacağım

Siyaset Haberleri

Bülent Turan: CHP’li İsimleri Tek Tek Açıklayacağım

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Çanakkale'deki ziyaretleri kapsamında, Gelibolu Yarımadası'nda görevli köy muhtarları ile Gelibolu Öğretmenevi'nde bir araya geldi.