28 Mart 2024 Perşembe

Millet Recep Tayyip Erdoğan’a Güveniyor

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Hainlerle, DHKP-C ve FETÖ'yle yol yürüyenlerle iş yapanlara halk 'evet' demez." dedi. Partisinin Bayramiç İlçe Başkanlığı 6. Olağan Kongresi'ne katılan Turan, Almanya'da yapılan seçimleri değerlendirdi. "Hainlerle,

Millet Recep Tayyip Erdoğan’a Güveniyor
Haber Giriş Tarihi: 27 Eylül 2017 16:02 Siyaset Haberleri

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, “Hainlerle, DHKP-C ve FETÖ’yle yol yürüyenlerle iş yapanlara halk ‘evet’ demez.” dedi.

Partisinin Bayramiç İlçe Başkanlığı 6. Olağan Kongresi’ne katılan Turan, Almanya’da yapılan seçimleri değerlendirdi.

“Hainlerle, DHKP-C ve FETÖ’yle yol yürüyenlerle iş yapanlara halk ‘evet’ demez.” ifadesini kullanan Turan, şöyle konuştu:

“Yüzde 51,5 az, bir Trump yüzde 46-47 oy aldı. Yüzde 52 alan lider hala yok. O yüzden Recep Tayyip Erdoğan millette güveniyor. Millet de Recep Tayyip Erdoğan’a güveniyor. İnşallah uzun yıllar da yolumuza devam edeceğiz. Merkel, 2. Dünya Savaşı’ndan sonra bugüne kadarki en düşük oyu aldı. Yüzde 31,1’le birinci oldu. Ama 9 puan düşerek birinci oldu. Türkiye’ye bulaşan, bize yan bakan, Recep Tayyip Erdoğan’la gereksiz polemik yapan kim varsa bedel ödüyor.”

Dünyada koalisyon krizlerinin başladığına işaret eden Turan, “Bunun kaç ay daha devam edeceği belli değil. Hollanda’yı biliyorsunuz, neler yaptığını. Hollanda kaç ay oldu hala koalisyon kuramadı, kuramaz da. Eğer böyle küçük hesaplarla, sığ hesaplarla iş yaparlarsa o millet size destek olmayacaktır.” diye konuştu.

Kongreye, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, İl Başkanı Yeşim Karadağ ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile partililer katıldı.

Paylaş:
Deva Partisi Çanakkale İl Başkanı Koronavirüs Açıklaması

Siyaset Haberleri

Deva Partisi Çanakkale İl Başkanı Koronavirüs Açıklaması

Deva Partisi Çanakkale İl Başkanı Berkan Karaca Çanakkale’de hızla artan koronavirüs vakaları ile ilgili açıklamalarda

Turan: Annelere Destek Olmak Sizi İnsan Yapar

Siyaset Haberleri

Turan: Annelere Destek Olmak Sizi İnsan Yapar

AK Parti TBMM Grup Başkanvekili Bülent Turan, Çanakkale'nin Ezine ilçesinde bir restoranda sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlarla bir araya

Bülent Turan: CHP’li İsimleri Tek Tek Açıklayacağım

Siyaset Haberleri

Bülent Turan: CHP’li İsimleri Tek Tek Açıklayacağım

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Çanakkale'deki ziyaretleri kapsamında, Gelibolu Yarımadası'nda görevli köy muhtarları ile Gelibolu Öğretmenevi'nde bir araya geldi.