Zafer Demokrasinin, Meydanlar Milletindir

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi, AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın himayesinde "15 Temmuz, Zafer Demokrasinin, Meydanlar Milletindir" tiyatro oyunuyla anlatıldı. İÇDAŞ kongre merkezindeki program, saygı duruşu ve

Zafer Demokrasinin, Meydanlar Milletindir
Haber Giriş Tarihi: 18 Mayıs 2017 2:24 Güncelleme: Siyaset Haberleri

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz’daki darbe girişimi, AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın himayesinde “15 Temmuz, Zafer Demokrasinin, Meydanlar Milletindir” tiyatro oyunuyla anlatıldı.

İÇDAŞ kongre merkezindeki program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından Kur’an-ı Kerim ve şehitler için dua okundu.

AK Parti Grup Başkanvekili Turan, burada yaptığı konuşmada, terörün acı yüzünü bir kez daha Kayseri’de gösterdiğini söyledi.

Terör örgütlerinin, 15 Temmuz’daki darbe girişimi dahil ne yaparlarsa yapsınlar teslim olunmadığını ifade eden Turan, şunları aktardı:

“Ne olursa olsun teslim olmadık, olmayacağız. Allah korusun bir 15 Temmuz daha olsa dimdik ayakta duracağımızı bu akşam bir kez daha gösterdik. Aramızda yüzlerce, binlerce Ömer Halisdemir’ler olduğunu bir kez daha gösterdik. 15 Temmuz’da meydanlara çıkanlar, silahları, teçhizatları olmamasına rağmen askerimizin içine giren hainleri engellemek için bu ülkenin demokrasisine, geleceğine, bayrağına, milli egemenliğine uzatan eli kırmak için iman dolu göğsüyle meydana çıktılar ve o kararlılığı gösterdiler. Çünkü biz ‘Zafer demokrasinindir, meydanlar milletindir’ dedik.”

Konuşmanın ardından Abdülkadir Katra Çanakkale Sanat Tiyatrosu oyuncuları tarafından 15 Temmuz’daki darbe girişimi sırasında yaşananlar “15 Temmuz, Zafer Demokrasinin, Meydanlar Milletindir” tiyatro oyunuyla anlatıldı.

Programa, Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, AK Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, dernekler ve çok sayıda vatandaşla öğrenciler katıldı.

Paylaş:
Deva Partisi Çanakkale İl Başkanı Koronavirüs Açıklaması

Siyaset Haberleri

Deva Partisi Çanakkale İl Başkanı Koronavirüs Açıklaması

Deva Partisi Çanakkale İl Başkanı Berkan Karaca Çanakkale’de hızla artan koronavirüs vakaları ile ilgili açıklamalarda

Turan: Annelere Destek Olmak Sizi İnsan Yapar

Siyaset Haberleri

Turan: Annelere Destek Olmak Sizi İnsan Yapar

AK Parti TBMM Grup Başkanvekili Bülent Turan, Çanakkale'nin Ezine ilçesinde bir restoranda sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlarla bir araya

Bülent Turan: CHP’li İsimleri Tek Tek Açıklayacağım

Siyaset Haberleri

Bülent Turan: CHP’li İsimleri Tek Tek Açıklayacağım

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Çanakkale'deki ziyaretleri kapsamında, Gelibolu Yarımadası'nda görevli köy muhtarları ile Gelibolu Öğretmenevi'nde bir araya geldi.