24 Nisan 2024 Çarşamba

19 Eylül Gaziler Günü’ne Doğru

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hayrabolu Temsilcisi Ali Güz, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Güz, mesajında, tarihin her safhasında vatanın korunması için şehit ve gazilerin çok büyük fedakarlık

19 Eylül Gaziler Günü’ne Doğru
Haber Giriş Tarihi: 17 Eylül 2017 13:39 Ulusal Haberler

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hayrabolu Temsilcisi Ali Güz, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Güz, mesajında, tarihin her safhasında vatanın korunması için şehit ve gazilerin çok büyük fedakarlık sergilediğini belirtti. Birçok vatan evladının Çanakkale, Dumlupınar ve Sakarya gibi yerlerde vatan için göğüs göğüse çarpıştığını dile getiren Güz, şunları kaydetti:

“Çanakkale, Dumlupınar ve Sakarya gibi birçok yerde vatanın müdafaası için şehit olmuş veya onurlu bir paye olan gazilik makamına ulaşmıştır. Atalarımızdan devraldığımız bu asil toprakları muhafaza eden ve insanlığa Anadolu’nun çiğnenemez olduğunu haykıran bu kahramanlarımızın değerli hatırları, emsalsiz fedakarlıkları, gençlerimize daima rehber olacaktır. Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e mareşal rütbesi ve gazilik unvanı verilişinin yıl dönümünü ve gaziler gününü kutlayacağız. Tüm gazilerimizi ve aziz şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyorum.”

Paylaş:
Seçimlerin İptali İçin Başvuruda Bulundu

Ulusal Haberler

Seçimlerin İptali İçin Başvuruda Bulundu

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, Yüksek Seçim Kurulu'na 31 Mart Yerel Seçimleri ve 24 Haziran 2018

Troya Operası Rusya’da Sahne Alacak

Ulusal Haberler

Troya Operası Rusya’da Sahne Alacak

Devlet Opera ve Balesini yeni sezondaki en iddialı eseri "Troya Operası" bu gün Rusya'da Bolşoy Tiyatrosu’nda

Troya İstanbul’a Taşındı

Ulusal Haberler

Troya İstanbul’a Taşındı

“Troya’nın Ardından Sergisi” İstanbul’da sanatseverler için kapılarını